ValóVilág

VV Noémi egy vödör mélyén adta ki magából érzelmeit, VV Giada túlfeszítette a húrt VV Valennél

rtl.hurtl.hu

2024. május 25. 22:17

A buli alatt Noémi túllőtt a célon, végül egy vödör mélyén vallott legrejtettebb érzéseiről. Giada és Dorka vitája hamar személyeskedésbe fordult, Dzsigeri pedig másnaposan kockáztatta a villalakók pénzét egy logikai játékban.

Az esti buliban sokan ellazultak – kivéve Valent, akit ismét Giada húzott fel. Végül meg is ríkatták a harsány villalakót.

Ha megnéznéd a jelenetet, kattints a képre!

asd

A buli itt nem ért véget. Míg a villalakók kellemesen töltötték az idejüket, Noémi egy vödörrel a kezében adta ki a mérgező anyagokat szervezetéből. Amikor Dudu bement hozzá, szívfacsaró vallomást tett.

Kattints a képre, ha érdekel, mit mondhatott Noémi a vödör mélyéről!

asd

A villalakók vitaestet tartottak, ami Giada és Dorka között hamar személyeskedésbe torkollt, amikor arról beszéltek, hogy ki tett többet a villalakókért a feladatok során. Az elszabadult indulatok közepette a figyelem Giada testsúlyára terelődött.

Ha megnéznéd, mit vágtak egymás fejéhez a villalakók, kattints a képre!

asd

Újabb esélyt kaptak a villalakók, hogy kisebb vagyonnal gyarapíthassák a pénztárcájukat, csak arra nem számítottak, hogy a másnapos Dzsigerinek kell majd logikai feladatokat megoldania – ami bevallása szerint nem az erőssége. A problémát csak tetézte, hogy Puskás-Dallos Peti nemhogy segített volna neki, de még nehezítette is dolgát.

Kattints a képre, ha érdekel, hogyan szívatta meg a műsorvezető Dzsigerit!

asd

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streaming felületén!

#ValóVilág#valóvilág12#vv12#12. évad#vv giada#vv valen#konfliktus#vv noémi#buli#érzelmek#vv dudu#vv dorka#vita#személyeskedés#vv dzsigeri#pénz#kockázat#logika#Játék

Címlapról ajánljuk