ValóVilág

Durranásig feszült a hangulat a villában

rtl.hurtl.hu

2024. május 14. 22:10

Szélsőséges érzelmekkel teli napokat éltek meg a ValóVilág luxusbörtönének lakói. Giada zokogásban tört ki, Ádám csajozni próbált az este folyamán, ráadásul Dorkánál is bepróbálkozott, ami Valennek egyáltalán nem tetszett. Másnap viszont Dudu miatt tört ki a féltékenység a villában.

Giada vigasztalhatatlan volt, ezért Valen társaságában kereste a megnyugvást, de a srác szintén a könnyeivel küszködött, így nem tudott rajta segíteni.

Kattints a képre, és nézd meg, miért zokogott ennyire a két villalakó: 

 – a ValóVilág lakói

Ádám épp hogy betette a lábát a Villába, máris csajozni kezdett. Dorkánál is bepróbálkozott, aki ezt rögtön elújságolta Valennek.

Kattints a képre, és nézd meg, hogyan reagált Dorka Ádám közeledésére, és mit szólt a lány párja, Valen a történtekhez: 

 – a ValóVilág lakói

Amióta Reni és Geri átlépték a villa kapuját, izzik közöttük a levegő. A fiatalok kezdetben közös beszélgetésekkel, tánccal, majd apró érintésekkel nyitottak egymás felé. Mígnem elcsattant közöttük az első csók is. Mostanra pedig újabb magasságokba jutott a kapcsolatuk a takaró alatt.

Kattints a képre, és nézd meg, hogyan került egymáshoz közelebb a két villalakó:

 – a ValóVilág lakói

Olyan feladatot is kaptak a villalakók, amiben a fenekükkel kellett kidurranásig pumpálni egy-egy lufit. Kikidi elégedett volt a látvánnyal, amit a „jó adottságokkal megáldott” bikinis lányok nyújtottak az udvaron. De nem ő volt az egyetlen villalakó, akinek elkalandozott a fantáziája. Geri például eljátszott a gondolattal, hogy milyen lenne a pumpa helyében lenni.

Kattints a képre, és nézd meg, hogyan teljesítették a feladatot a villalakók:    

 – a ValóVilág lakói

Még inkább felpezsdült az élet, amikor a villalakóknak végre kellett hajtaniuk a nézők által megszavazott feladatokat. Míg Dorka guggolva közlekedett a villában, Dzsigeri egy romantikus vacsora elkészítésében próbált jeleskedni. 

Kattints a képre, és nézd meg, hogyan teljesítették a feladatokat a villalakók:

 – a ValóVilág lakói

A ValóVilág nézői azt a feladatot adták Valennek és Noéminek, hogy összebújva táncoljanak. Amikor Dorka meglátta őket az udvaron, nem hagyta szó nélkül jelenetet. A lány Duduval vágott vissza Valennek.

Kattints a képre, és nézd meg, hogyan tette féltékennyé Dorka Valent: 

 – a ValóVilág lakói

Dorka féltékenységi akciója rosszul sült el, mert az lett a vége, hogy Valen csalódott a lányban…

Kattints a képre, és nézd meg, Dudu hogyan próbálta meg kibékíteni Dorkát és Valent: 

 – a ValóVilág lakói

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streaming felületén!

#ValóVilág#valóvilág12#vv12#12. évad#vv valen#vv dorka#vv geri#feladat#lábpumpa#nézők#féltékenység#szerelmi háromszög#vv dudu#vv giada#szex

Címlapról ajánljuk