ValóVilág

VV12: Kéretlen pucérkodás, kegyetlen büntetés és egy újabb búcsúzkodás

rtl.hurtl.hu

2024. május 17. 21:23

Dudu szemérmetlenül mutogatta magát a fürdőben a döbbent lányoknak. A nap folyamán kiderült, hogy újabb mikroport vált a villalakók hanyagságának áldozatává, ezért kegyetlen büntetést kaptak a szerkesztőktől. Később Valen és Gina védőbeszédét hallgathatták meg a nézők, mielőtt egyiküket kiszavazták a villából. Valen nem bírta magát sokáig tartani, sírva omlott össze a hálószobában. 

Megyeri Csilla történelmi bejelentést tett: a ValóVilág 12 legújabb beköltözőjét a Villalakó+ nyereményjátékban résztvevők közül választják. Az RTL+ előfizetéssel rendelkező felhasználóknak nincs más dolguk, mint az rtl.hu/villalakoplusz linken található jelentkezési lapot kitölteni és beküldeni, így részt vehetnek a sorsoláson. A jelentkezők közül egy szerencsés versenyzőként csatlakozhat a villalakókhoz!

Ha szeretnél több részletet megtudni a játékról, kattints a képre!

asd

VV Dudu nem szégyenlősködött, a fürdőszobában villantotta meg férfiasságát a villalakó lányoknak, akiket egyenesen sokkolt az eléjük táruló látvány.

Ha érdekel, hogyan reagáltak a nem mindennapi látványra, kattints a képre!

asd

A villalakók továbbra sem tisztelik a ValóVilág technikai felszerelését – újabb mikroport esett vált figyelmetlenségük áldozatává. Ha így folytatják, ez még sokba fog nekik kerülni…

Vajon milyen büntetést kaptak a hanyag lakók? Kattints a képre és megtudhatod!

Kéretlen pucérkodás, kegyetlen büntetés és egy újabb búcsúzkodás

Két rózsaszín-fekete kockás kendő kavarta fel a villa életét. Amikor Csaszi beköltözött, Valenra tette az egyiket. A villalakók ekkor még nem sejtették, mekkora jelentősége lesz a kendőnek. Aztán amikor a villa amazonjának Ginát választották meg, és rákerült a másik ilyen kendő, kiderült. Kettejük közül az maradhat a ValóVilágban, aki szimpatikusabb a nézőknek.

Ha szeretnéd meghallgatni, mivel érveltek maguk mellett a villalakók, kattints a képekre!

Új hír

Új hír

Valen nem tudta magát sokáig tartani, sírva omlott össze védőbeszéde után. Először Gina vigasztalta. Kiment a többi villalakó közé, de képtelen volt visszatartani a könnyeit, és zokogva menekült vissza a hálószobába, ahol Giada próbálta megvigasztalni.

Ha érdekel Valen érzelmes oldala és hogy hogyan próbálták vigasztalni a többiek, kattints a képre!

Kéretlen pucérkodás, kegyetlen büntetés és egy újabb búcsúzkodás

Végül a ValóVilág 13. összefoglalója után, az RTL+-on derült ki, hogy a két villalakó közül kinek kellett távoznia a villából.

Ha érdekel, kit találtak méltónak a nézők, hogy folytathassa a játékot, kattints a képre!

Kéretlen pucérkodás, kegyetlen büntetés és egy újabb búcsúzkodás

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streaming felületén!

 

#ValóVilág#valóvilág12#vv12#12. évad#pucér#vv dudu#büntetés#mikroport#búcsú#vv valen#vv gina#bejelentés#történelmi pillanat#új lakó

Címlapról ajánljuk