ValóVilág

Kemény büntetés, hullócsillagos randevú és izzasztó vallomások – ez történt a ValóVilág 12. évadának 6. részében

rtl.hurtl.hu

2024. május 10. 22:45

A ValóVilág villájában érzelmekben gazdag napot zártak a játékosok. VV Giada kisfia miatt pityergett, VV Dorka pedig őszinte vallomást tett VV Valennek a szaunában. 

Mozgalmasan indult a villalakók számára a reggel, hiszen azt a feladatot kapták, hogy közösen tornázzanak az udvaron. A reggeli tornán mindannyian készségesen részt vettek, kivéve VV Ginát. A lány úgy döntött, kivonja magát a közös feladatból, azonban ez komoly büntetést vont maga után.

Kattints a képre, hogy megtudd, milyen büntetést kapott VV Gina:

összefoglaló

A nap következő játékában párokba rendeződve bizonyíthatták célzási képességüket a villalakók. Ezúttal mindenkinek egy-egy vödröt kellett megtöltenie, amit a pár egyik tagja a nyakába helyezett, míg a másik távolról vette azt célba. Senki sem maradt szárazon, sőt olyan duó is akadt, amelynek mindkét tagja pillanatokon belül elázott. 

Ha kíváncsi rá, hogyan vették célba egymást a villalakók, kattints a képre!

összefoglaló

A nyertes játék után Gina és Kikidi jutalma pezsgő és némi nyalánkság volt, ráadásul VV Dorka és VV Valen segítségével egy kis extra csillaghullást is megnézhettek a randijuk során.

Ha kíváncsi vagy, mi történt VV Gina és VV Kikidi randiján, kattints a képre!

összefoglaló

VV Kikidi, VV Geri, VV Valen, VV Dudu és VV Dzsigeri hercegnőkként kényeztették a Villa hölgyeit, akiknek esti szépségápolási rutinját ezúttal a villa férfijaira bízták.

VV Valen kapva kapott az alkalmon és VV Dorkát választotta párjául, akinek a fürdetését sem hagyta ki. VV Valen igyekezett alapos munkát végezni, így különös figyelmet szentelt annak, hogy a szőkeség testének minden négyzetcentiméterét még tisztábbá varázsolja.

Ha kíváncsi vagy, hogyan fürdette meg VV Valen VV Dorkát, kattints a képre!

összefoglaló

VV Valen és VV Dorka a szaunában próbálták meg kibogozni alakuló kapcsolatuk kusza szálait. A szőke lány bevallotta villatársának, hogy csak rá tud férfiként tekinteni, VV Valen azonban hirtelen nem tudott mit kezdeni VV Dorka őszinteségével.

Kattints a képre, ha kíváncsi vagy hogyan reagált VV Valen VV Dorka vallomására!

összefoglaló

Giada kisfia játékautóját a kezében szorongatva, nem tudott megálljt parancsolni a könnyeinek, amelyek pillanatok alatt eláztatták a villalakó arcát.

Kattints a képre, ha kíváncsi vagy rá, végül kik próbálták megnyugtató a sírdogáló lányt!

összefoglaló

Szinte nincs olyan téma, amelyet a villalakók ne tárgyalnának ki. Így történhetett meg az is, hogy VV Geri és VV Dudu kendőzetlen őszinteséggel beszéltek arról, milyen nevet adtak férfiasságuknak.

Ha kíváncsi vagy, milyen beceneveket adtak a ValóVilág pasijai a férfiasságuknak, kattints a képre!

összefoglaló

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streaming felületén!

#ValóVilág#valóvilág12#vv12#12. évad#vv giada#vv valen#vv dorka#érzelmek

Címlapról ajánljuk