ValóVilág

Féltékenység, kiborulás, könnyek – ez történt a ValóVilág 12. évadának 5. részében

rtl.hurtl.hu

2024. május 9. 22:21

A ValóVilág villájában mozgalmas napot zártak a játékosok. VV Geri és VV Reni percről percre jobban egymásra hangolódnak, VV Valen és VV Dorka először lettek féltékenyek a másikra, VV Vera és VV Dudu pedig már az első este összebújtak a takaró alatt. 

Békésen indult a reggel a villában, VV Reni és VV Bogi a teraszon beszélték meg, hogy milyen volt Reninek VV Gerivel csókolózni előző este, és hogy mi az, ami még belefér egy kapcsolatba a villalakóknak. Ezzel párhuzamosan VV Geri VV Valennel osztotta meg intim élményét.

Kattints a képre, hogy megtudd, VV Bogi hogyan fogadta VV Reni beszámolóját:

– ez történt a ValóVilág 12. évadának 5. részében

A negyedik estén két új villalakó, VV Vera és VV Dudu csatlakozott a játékosokhoz, viszont arra senki sem számított, hogy a megjelenésükkel a nyereményalap vészesen csökkenni kezd. A zavarodott villalakóknak végül Megyeri Csilla árulta el, hogyan veszítettek kétmillió forintot a kanapén ülve.

Kattints a képre, és nézd meg, hogyan bukott le VV Vera és VV Dudu:

– ez történt a ValóVilág 12. évadának 5. részében

A többiekkel ellentétben VV Kikidi nem tudta nevetve fogadni a nyereményalap csökkenésének hírét. A villalakó sírva árulta el, miért fontos számára, hogy több pénz maradjon a közös kasszában.

Kattints a képre, hogy megtudd, miért is jött a villába VV Kikidi:

– ez történt a ValóVilág 12. évadának 5. részében

A nehéz érzelmek azonban itt még nem értek véget. Az amerikai buli alatt VV Dorka nehezen viselte, hogy VV Valen más lányokkal táncol, ezért úgy döntött, visszavág a srácnak. Az újonnan beköltözött VV Duduval bújt VV Valen ágyába, amire VV Geri azonnal felhívta barátja figyelmét.

Kattints a képre, és nézd meg, hogyan tette féltékennyé VV Dorka VV Valent:

– ez történt a ValóVilág 12. évadának 5. részében

Volt még valaki, aki nem tudta felhőtlenül kiélvezni a bulihangulatot. VV Dzsigeri a Nyugiban lelkizett VV Bogival szomorú gondolatairól.

Kattints a képre, és nézd meg, miért fakadt ki VV Boginak VV Dzsigeri:

– ez történt a ValóVilág 12. évadának 5. részében

A következő adásban kiderül, mi történt VV Vera és VV Dudu között a paplan alatt, illetve az is, hogyan teljesíti büntetését VV Gina.

Addig is kattints a képre, és nézd meg az ízelítőt VV Vera és VV Dudu első közös éjszakájáról:

– ez történt a ValóVilág 12. évadának 5. részében

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streaming felületén!

#ValóVilág#valóvilág12#vv12#12. évad#összefoglaló#5. rész#vv valen#vv gina#vv dorka#vv giada#vv geri#vv reni#vv kikidi#vv bogi#vv dzsigeri#vv noémi#vv vera#vv dudu#buli#féltékenység#sírás#könnyek

Címlapról ajánljuk