ValóVilág

VV Reni szexi táncuk után bevallotta, mit érez VV Geri iránt

rtl.hurtl.hu

2024. május 7. 22:26

A ValóVilág12 második napján az új beköltöző, VV Dzsigeri ajándékát nem fogadták örömmel a többiek, viszont a bulihangulatot még ez sem tudta megtörni. A táncparketten különösen felhevült a hangulat VV Geri és VV Reni között. A nyugiszobában pedig VV Dorka faggatta vágyairól VV Valent.

VV Gerinek különösen jól indult a napja, VV Giadával együtt őt választották ki a nézők, hogy reggelit készítsenek a villalakóknak. A feladat teljesítése közben kiderült, hogy VV Geri eddig rejtegette főzőtudását.

Kattints a képre, hogy kiderítsd, miért nevezi magát VV Geri rántotta specialistának:

VV Geri

VV Geri nyerő szériája itt még nem ért véget. VV Dzsigeri buliján a táncparkettre hívta VV Renit, akivel teljesen egymásba gabalyodtak. Bár a srác szerint még meg kell tanítania egy-két mozdulatot villatársának, valami mégis fellobbant közöttük. A tánc alatt VV Reni meglátott valamit a fiúban, és meglepő vallomást tett az interjúszobában.

Kattints a képre, hogy megnézd, VV Geri milyen tánccal hódította VV Renit:

VV Geri

Nemcsak VV Geri és VV Reni került közelebb egymáshoz a buli hevében, VV Valen és VV Dorka kapcsolata is tovább alakult, miután VV Dorka félrehívta a srácot a nyugiszobába, hogy kifaggassa a szándékairól.

A nagy érzelmi vallomások és izgalmas bulipillanatok után Puskás-Dallos Peti egy új beköltözőt, VV Noémit köszöntötte a stúdióban. A lány bemutatkozó videójában elárulta, hogy általában elrejti az érzelmes oldalát, és a gonoszabbik énjét mutatja a világ felé. A 21 éves villalakó előző munkahelyét azért hagyta ott, mert nem bírta elviselni a szabályt, miszerint a vevőnek mindig igaza van.

Mindig tudom úgy facsarni a dolgokat, hogy nekem legyen igazam

– figyelmeztette versenytársait.

Kattints a képre, hogy megnézd VV Noémi bemutatkozó kisfilmjét, amiben azt is elárulta, miért lett elege a férfiakból:

vv összefoglaló cikk

A következő adásban kiderül, hogyan tudnak csapatban játszani a villalakók, VV Ginánál pedig eltörik a mécses. A síró lányt VV Valen próbálja megvigasztalni.

Kattints a képre, hogy megnézd az előzetest!

VV Geri

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streaming felületén!

#ValóVilág#valóvilág12#vv12#12. évad#vv geri#vv reni#vv noémi

Címlapról ajánljuk