ValóVilág

Így alakíthatod a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait

rtl.hurtl.hu

2024. május 6. 16:23

Idén a nézők aktívan befolyásolhatják a villalakók életét a napi szavazásokon és kérdéseken keresztül, ehhez mindössze arra van szükség, hogy az rtl.hu applikáción vagy a honlapon, a Szavazások fülön leadják szavazataikat.

Az applikációban a szavazó csíkon, a honlapon pedig a Szavazások menüpontban, a ValóVilág12 műsorához tartozó képre kattintva elérhetőek az aktuális szavazások.

Amennyiben még nincsen futó szavazás, akkor a „Jelenleg nincs elérhető szavazás. Nézz vissza később” felirat látható, ha a műsor alatt indul egy szavazás akkor pedig a „Várószoba” felirat jelenik meg.

Az aktív szavazások mindig egyből láthatóak mindkét felületen.

A szavazáshoz rtl.hu-ra vagy RTL+-ra regisztrált fiók adataival lehet belépni a „Belépés” gombra kattintva. Ha nincs ilyen fiók, akkor a „Regisztrálok” gombra kattintva pár perc alatt létrehozható egy új felhasználói profil.

Párbajnál vagy napi szavazásnál a nézőknek ki kell választaniuk a számukra szimpatikus szereplőt vagy választ, majd ezt követően az „Elküldöm” gombra kell nyomni, hogy a szavazat érvényes legyen.

Kattints a képre, és ismerd meg a szabályokat!

Így alakíthatod a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streaming felületén!

#ValóVilág#valóvilág12#vv12#12. évad#szavazás#útmutató#rtl.hu#applikáció#honlap

Címlapról ajánljuk