ValóVilág

Döntöttek a nézők, kialakult a ValóVilág 11. évadának TOP3 mezőnye

rtl.hurtl.hu

2023. március 4. 22:52

A Fináléban már csak hárman vehetnek részt, így valakinek el kellett hagynia a villát.

A Finálé előtti hajrában Viktor, a villa pszichológusa meglátogatta a villalakókat, hogy együtt átbeszéljék, ki mit tanult meg magáról az elmúlt hetekben, és milyen tapasztalatokkal gazdagodtak. VV Krisztit a sírás kerülgette, VV Melina pedig bevallotta, hogy úgy érzi, senkivel sem tud beszélgetni a villában.

Én nagyon egyedül vagyok 

– VV Melina megnyílt a pszichológusnak, és a többiekkel való kapcsolatáról beszélt.

 

A külvilágtól elzárt villalakók most először szembesültek azzal, hogy a követőik hús-vér emberek, akik minden nap nézik őket, és nekik drukkolnak. A videók láttán nem bírták visszatartani a könnyeiket.

 

Miután VV Rico visszatért a villába, a játékosok egy bulit tartottak. VV Reni megosztotta VV Krisztivel, hogy mennyire rosszul esett neki, hogy VV Melina kijelentette, hogy azt szeretné, hogy ha nem ő, akkor VV Rico nyerje meg a játékot. Reni elárulta, hogy már tehetetlennek érzi magát Melinával kapcsolatban.

Ennél jobban már nem tudok bocsánatot kérni

– VV Reni kibukott VV Melina reakciójától, és sírva fakadt.

 

Mivel a szimpátiaszavazás tulajdonképpen egy párbaj volt, a volt villalakóknak is oldalt kellett választaniuk. Ez meglepő eredménnyel zárult, ugyanis az egyik játékos mellé egy ember sem állt.

 

A szimpátiaszavazás eredménye sokkolta a villalakókat: VV Reni kapta a legkevesebb szavazatot, így ő esett ki a játékból.

 

VV Reni 105 napot töltött a ValóVilág 11 villájában, így az évad negyedik helyezettjeként végzett. Összegyűjtöttük a legszebb pillanatait:

 

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#összefoglaló#szimpátiaszavazás#vv reni#vv melina#vv rico#vv kriszti#top3#finálé

Címlapról ajánljuk