ValóVilág

VV Zsuzsu visszatért, megnyitotta kapuit a Villa Múzeum és VV Reni váratlan lépésre szánta el magát

rtl.hurtl.hu

2023. március 2. 21:45

Mutatjuk, hogy mi minden történt a VV11 csütörtök esti összefoglalójában.

Extázisba jöttek a villalakók VV Zsuzsutól: a ValóVilág egykori győztese újra átlépte a villa kapuját, hogy tanácsokkal lássa el a játékosokat, és kampányvideójukban támogassa őket, kiemelve pozitív tulajdonságaikat.


Ezután megnyitotta kapuit a Villa Múzeum, ahol ikonikus tárgyak kerültek kiállításra, így feleleveníthették az elmúlt hónapok legemlékezetesebb történéseit. Reni azonban egy rosszul időzített ásítással magára haragította Melinát, aki zokon vette, hogy villatársa unja a mondandóját.


Ki lesz a TOP 3-ban? Szépítkezés közben latolgatták esélyeiket a villalakók. Míg Kriszti hennával díszítette villatársai testét, addig Melina manikűrözéssel varázsolta szebbé a játékosok kezeit, miközben mindenkivel átbeszélték, hogy ki hogyan látja az erőviszonyokat és milyen végkifejletre számítanak.


A VV11 utolsó Kihívása váratlan fordulattal ért véget: Reni kijátszotta a piros kendőt, és Lissza kezére kötötte a kék kendőt, így Rico és Lissza párbajoznak egymással pénteken. A villalakók ezután döntöttek, hogy melyik párbajozót támogatják, Reni pedig váratlan lépésre szánta el magát.

Szánalomból nem kell mellém állni

– mondta Lissza Reninek, aki őt támogatja a közelgő Párbajon.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#103. rész#összefoglaló#vv rico#vv lissza#vv reni#vv melina#vv kriszti#vv zsuzsu#villa#múzeum#konfliktus

Címlapról ajánljuk