ValóVilág

VV Melina nyerte meg a ValóVilág11 hármas Párbaját, legyőzve VV Máriót és VV Ákost

rtl.hurtl.hu

2023. február 25. 22:55

Lezajlott a VV 11. évadának első olyan Párbaja, amin három villalakó csapott össze egymással. Mutatjuk, hogy mi minden történt a valóságshow szombat esti adásában.

Vajon Lissza és Márió folytatni fogják a kapcsolatukat a villán kívül is? Ez is szóba került köztük a nyugiszobában, ahol a lány sírva vallotta be, hogy úgy érzi, ő jobban szereti Máriót, mint ahogy azt szerelme viszonozza.

Azt hiszed, hogyha kiesek, nem várlak meg?

– kérdezte a fiú szerelmétől.


Bár Reni Melina oldalán állt, mégis Ákos mellett kampányolt. A lány ugyanis legalább annyira kedveli Ákost, mint Melinát, ezért videóban kérte a nézőket, hogy szavazzanak fiú barátjára.


A párbajozók ezután több feladatban is megmérkőztek egymással. Melina és Márió először egy erőnléti feladatban csaptak össze egymással, majd Ákosnak és Máriónak kellett elárvereznie teleshopos előadásban Melina használt utánfutóját.


Ákos és Melina ezután kiparodizálták Máriót és Lisszát. A két párbajzó görbe tükröt tartott Máriónak, hogy megmutassák, hogyan viselkedik párbajellenfelük egy konfliktushelyzetben.


Gyenge jellem, hazug és manipulatív – ezt gondolják a hármas Párbaj résztvevőiről a villalakók? A párbajozók arany-, ezüst- és bronzérmet kaptak társaiktól attól függően, hogy melyikükre mennyire igazak az adott jelzők. A legnagyobb nézeteltérés a gyenge jellem jelentése kapcsán alakult ki, ami a többség szerint Ákosra jellemző leginkább.


Közös sírással ért véget a hármas Párbaj előtti búcsúbuli. A Párbaj előtti estén szem nem maradt szárazon, a villalakók ugyanis szinte egytől egyig elérzékenyültek a játék végéhez közeledve.


Ezután megrendezésre került a VV11 hármas Párbaja, melynek első kiesője VV Ákos lett.

Best of VV Ákos: ezek voltak a srác legszebb pillanatai a villában

Melina és Márió édesanyja ezután kortesbeszédet mondtak párbajozó gyermekeik mellett kampányolva, majd elérkezett a második körös szavazás lezárása. Kiderült, hogy Márió vagy Melina térhet vissza a villába a hármas Párbaj győzteseként.

A nézők szavazatai alapján, aki tovább folytathatja a játékot, az nem más, mint VV Melina.

Best of VV Márió: ezek voltak a srác legszebb pillanatai a villában


A három párbajozó közül csak egy térhetett vissza a villába a többiek nagy bánatára. Az alábbi videóból kiderül, hogy mi volt a villában lévők reakciója Melina visszatérésekor.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#98. rész#összefoglaló#párbaj#vv melina#vv márió#vv ákos

Címlapról ajánljuk