ValóVilág

VV Barna és VV Piros visszatértek a villába és megsiratták VV Melinát, VV Ákos pedig szinte összetört a Párbaj nyomása alatt

rtl.hurtl.hu

2023. február 23. 22:33

Újra kamerák előtt találkozott a két egykori villalakó, a versenyben maradt játékosok kibeszélték a Kihívást és VV Márió bevallotta, hogy nyolc általánossal nehezen fog fel bizonyos dolgokat.

Megható dalra ébredtek a villalakók és az sem segített rajtuk, hogy vészesen közeleg a hármas Párbaj. VV Ákos, VV Melina és VV Márió is megosztották egymással a Párbaj kapcsán felmerült érzéseiket és próbálták azt latolgatni, hogy kinek mennyi esélye lehet a visszatérésre. VV Ákos nem bírta ezt a nyomást és sírva vallotta be érzéseit


Újabb két egykori villalakó tért vissza a villába, hogy átvegye az irányítást a luxusbörtön lakó felett. Bár sokáig nem kellett nélkülözniük egymást, most mégis volt mit megbeszélnie a két fiatalnak.

Beverném az orrod

– mondta VV Piros VV Barnának.

A két egykori játékos egy ponton megkérte a villalakókat, hogy készítsenek nekik ebédet. Melina azonnal ugrott is a feladatra, de mint később kiderült, túl csípősre sikerült az étele. Piros és Barna pedig ezt kihasználva egy igazán odaszúrós levelet küldött be a villalakóknak, ami nem esett jól Melinának. Ezt a jelenetet pedig Barna és Piros röhögve nézte végig a „vezérlőből”.


A soron következő feladat egy talk show volt készítése volt, melynek VV Melina volt a műsorvezetője. Melina próbálta izzasztó kérdésekkel bombázta a villalakókat, de természetesen, mint egész nap, ennek a feladatnak is VV Barna és VV Piros volt a szerkesztője, akik még jobban megnehezítették a játékosok életét.


A Kihívás után szokás szerint minden villalakó eldönthette, hogy kit fog támogatni az évad első hármas Párbaján. Mivel Melina elég sokáig támogatók nélkül maradt, ezért Rico úgy döntött, hogy ha senki nem megy be hozzá, akkor ő fog beállni Melina mellé még akkor is, ha amúgy szíve szerint nem őt választaná. Hiszen Rico kijelentette:

A ValóVilágban senkit sem hagyunk egyedül

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#vv piros#vv barna#vv ákos#vv melina

Címlapról ajánljuk