ValóVilág

VV Barna videóüzenetet küldött a villába, VV Lissza fel akarja adni a játékot, majd a kiválasztás után egyből megtartották a kihívást is

rtl.hurtl.hu

2023. február 20. 23:42

A kiesett játékos videóban üzent VV Krisztinek, és óva intette VV Renitől, aki egyből sírva fakadt a srác szavai hallatán. Később VV Lissza és VV Márió is egymásnak estek, ami odáig fajult, hogy a lány megdöbbentő lépésre szánta el magát. Végül a VV11 következő kiválasztására is sor került, amit rögtön a kihívás követett. 

A villalakók VV Barna fényképének üzentek, és elbúcsúztak a kiesett játékostól.

Sokkal finomabban kéne közölnöd a dolgaidat, nem kéne ennyire elkattannod

– vélekedett VV Reni, majd VV Lissza is elárulta kendőzetlen véleményét:

Barna részéről nem gondolom őszintének ezt a barátságot.


A kiesett játékos VV Krisztinek küldött videóüzenetet, és óva intette a lányt VV Renitől, aki szerinte rendkívül rosszindulatú, és egyáltalán nem őszinte. Kemény szavai hallatán VV Reninél egyből eltört a mécses, majd később a villa udvarán is elsírta magát.


Egyre jobban közeleg a ValóVilág11 fináléja, ezért felgyorsulnak az események a villában. A játékosok most tudták meg, hogy hétfő este megtartják a következő kiválasztást, ráadásul a kék kendő is meg fog szűnni. A megdöbbentő hír után egyből esélylatolgatásokba lendültek a villalakók.


VV Rico egy pillanatig sem tagadja, mennyire hiányzik neki VV Barna. Őszinte érzelmeiről VV Krisztinek beszélt, majd a lányról is elárulta a véleményét:

Szeretethiányos ember vagy.

VV Kriszti képtelen volt visszafojtani a könnyeit VV Rico szavai hallatán.


Miután VV Lissza visszatért a párbajról, azt a feladatot kapta, hogy álljon ki a többiek elé, és árulja el, mit gondol a játékostársairól. A villalakók kaptak hideget-meleget, és sértődésből sem volt hiány.

Egyre gyengébbnek tartalak

– mondta szemtől szemben VV Melinának.


A játékosok a villa udvarán adták elő stand up produkciójukat, ám a humor mellett a határokat is feszegették.

Ha valaki megtámad, szanaszét fogom szedni

– vallotta VV Márió.


VV Lissza és VV Márió esti civakodása egészen odáig vezetett, hogy a lány hirtelen felindultságból bement a riportszobába.

Úgy döntöttem, hogy haza szeretnék menni holnap. Nem bírom ezt sem lelkileg, sem testileg, gyenge vagyok ehhez

– mondta könnyek között.


A villalakók megszavazták a következő kiválasztottat. VV Melina és VV Rico is 2-2 jelet kapott, és végül VV Kriszti szavazatán dőlt el, melyik villalakó megy párbajozni. Végül VV Melinánál landolt a zöld kendő.


A villalakók teljesen ledöbbentek, amikor Puskás Peti bejelentette, hogy még ma este sor kerül a kihívásra. VV Melinának mindössze pár perce volt összeszedni a gondolatait, majd kiállt a többiek elé, és kihívta a párbajellenfelét.

Nem gondollak jó embernek

– indokolta döntését. 

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#vv barna#videóüzenet#vv lissza#feladás#kiválasztás#kihívás

Címlapról ajánljuk