ValóVilág

VV Anita és VV Bibi felforgatták a villát, VV Lissza pedig döntött a feladásról

rtl.hurtl.hu

2023. február 21. 22:50

Mutatjuk, hogy mi minden történt a ValóVilág kedd esti adásában.

Lissza és Márió vitája reggel tovább folytatódott. Bár az összezördülést egy pók jelenléte megzavarta, a lány végül beismerte, hogy szeretne változtatni, csak nem egyszerű szembesülnie a saját hibáival.

Ha megszeretek valakit, akkor sajnos nagyon önző leszek

– mondta Lissza, aki beismerte, hogy féltékenység gyötri, ha épp nem lehet szerelmével.


A Visszavágó hét alkalmából VV Anita és VV Bibi szerkesztőként tértek vissza a villába, hogy felforgassák a játékosok életét.

Így fogadták érkezésüket a villalakók:


Ki a leghaszontalanabb villalakó? Erről döntöttek a játékosok, VV Bibi és VV Anita örömére pedig veszekedés kerekedett a szavazásból.

Gyáva húzásnak gondoltam

– mondta Ákos sértődötten, miután Reni is őt nevezte meg a leghaszontalanabbnak.


A visszatérő játékosok egy másik feladata értelmében a villalakók semmilyen formában nem érintkezhettek egymással, a testi kontaktus mellőzése azonban csak felperzselte a hangulatot Lissza és Márió között, akik kísértésbe vitték egymást.


A villalakók később azt a feladatot kapták, hogy mondják legnagyobb ellenfelük szemébe, hogy szerintük miért jobbak nála.

Kicsit össze kéne ugrasztani őket

– VV Anita és VV Bibi ötlete feszültséget generált a villában.


Hétfőn rendhagyó módon Kiválasztást és Kihívást is tartottak a villalakók, így Melina és Márió már biztosan ott lesznek a ValóVilág szombati Párbaján. Mutatjuk, hogy mi minden történt a kék és zöld kendő felkötése után a villában.

Melina például sírva kért bocsánatot Renitől:


VV Melina vagy VV Márió? A villalakók választottak. Kiderült, hogy melyik villalakó áll Melina oldalán, és ki támogatja Máriót a közelgő Párbajon.


VV Lissza eldöntötte, hogy feladja-e a ValóVilágot. A lány sokszor tesz meggondolatlan kijelentéseket, amiket utólag megbán. Vajon az is egy ilyen volt, amikor azt mondta, hogy feladja a játékot?

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#94. rész#összefoglaló#vv anita#vv bibi#vv melina#vv márió#vv lissza#vv ákos

Címlapról ajánljuk