ValóVilág

VV Márió vs. VV Dani: Együtt jöttünk, együtt megyünk

rtl.hurtl.hu

2023. február 4. 8:00

A két srác egy napon költözött be a villába, és már az első pillanattól kezdve barátok lettek. Az idő előrehaladtával azonban kapcsolatuk megromlott, és egészen odáig fajult, hogy a VV11 hatodik Párbaját egymás ellen vívják. Összegyűjtöttük, hogy mi minden vezetett idáig.

Hat nappal a ValóVilág11 beköltöző show-ja után VV Dani és VV Márió is átlépték a villa kapuját, és nem is volt kérdés számukra, hogy közös sorsuk összekovácsolja őket, azonnal barátok lettek.

Dani időközben jóban lett Melinával is, ami Márióval kialakult barátságára elkezdte rányomni a bélyegét. Az egyik Kiválasztás előtt Márió eljátszott a gondolattal, hogy Melinára teszi a jelét, ami nem esett jól Daninak, saját bevallása szerint csalódott barátjában, hátbatámadásnak érezte mindezt.

Azért akarnád rárakni a jelet, mert hisztizett a nomád héten? Csalódás volt, hogy te a Melinára gondoltál. Ezt így kellett megtudnom, ez így nagyon érdekes. Annak ellenére hogy mi azért tényleg megbíztunk egymásban

– mondta Dani Máriónak, aki szerint Melina bábmesterként az alsó nemiszervénél fogva rángatja barátját.

A szerelem elmúlik, a barátság pedig örök... lenne

– vélekedett a kialakult helyzetről Márió.


Később az is visszajutott Dani fülébe, hogy Márió Krisztire akarta tenni a jelét, annak tudatában, hogy a lány kijelentette, Danival menne Párbajozni.

Nekem te ne tesózzál, ha vele akarsz kivitetni

– fakadt ki Dani.


A villalakók ezután elmondhatták a véleményüket, hogy kit tartanak a legerősebb, és kit a leggyengébb játékosnak. Dani Máriót mondta a leggyengébbnek, és minősíthetetlennek nevezte viselkedését.

Engem a barátok nem szoktak hátbaszúrni, nem akarnak a szemembe hazudni, nem szoktak átverni. Tényleg csalódott vagyok az irányodba

– indokolta a fiú.


A legutóbbi Kiválasztáson Melina, Reni és Dani is Márióra tette a jelét.

Úgy érzem, hogy nem az az egyenes ember, akinek vallotta magát, és nem úgy viselkedett, ahogy én azt elvártam tőle az elmúlt időben

– magyarázta döntését Dani.

Mivel Dani is három szavazatot kapott a Kiválasztáson, és így holtverseny alakult ki, ezért a villamester döntött a srácok sorsáról. Mivel ezen a héten Melina töltötte be ezt a posztot, így nem is volt kérdés, hogy Máriónak adja a zöld kendőt.


Márió számára óriási csalódás volt, hogy Dani az ő nevéhez rakta a kiválasztójelét, és úgy érezte, eddig tartott a barátságuk, hisz Dani szavazata tette fel a pontot az i-re.

Akkor innentől kezdve mi nem vagyunk barátok! Tehát innentől kezdve már nincs olyan, hogy hátbatámadás. Tehát innentől kezdve dobjuk oda bele a kukába

– mondta Márió, Dani szerint viszont már akkor véget ért a barátságuk, amikor a srác Melina ellen szövetkezett.

Nálam egyszer lehet elvágni a bizalmat, egyetlen egyszer, és kész, vége. Itt nem megingott a bizalom, hanem itt elpusztult. Érted? Összeomlott

– magyarázta Dani, aki szerint Márió próbálta kiforgatni a dolgokat, és a saját javára felhasználni.

Mivel ezután Márió kamu barátnak, #kamutestvérnek, legnagyobb csalódásának tartotta Danit, nem okozott túl nagy meglepetést, hogy a Kihíváson az ő nevét mondta ki – bár szíve szerint Melinát és Danit egyszerre vitte volna Párbajozni.

Dani, testvérem, emlékezzél vissza, hogy én mit ígértem neked: hogy a bajban is melletted leszek. Én a bajban is melletted voltam. Az, hogy te nem fogod fel azt ténylegességig, hogy hibáztam, beismertem és próbálok fejlődni, ez valami elképesztő. […] Együtt jöttünk, együtt megyünk! Add a kezed, a rivalizálás elkezdődött! Itt már nem testvériségről van szó, kőkemény rivalizálásról, ezt ne felejtsd el! Csak egy jöhet vissza

– indokolta döntését Márió, a kék kendő így Danihoz került.

Ráadásul volt még egy fontos momentuma a Kihívásnak: Puskás-Dallos Peti kérdésére Dani bevallotta, hogy ő szivárogtatta ki az információt Márió és Lissza taktikának induló kapcsolatáról.


Ezután Dani beismerte Máriónak, hogy hibázott, a villalakók pedig döntöttek, hogy kit támogatnak a ValóVilág11 soron következő Párbaján. Dani mellé Melina, Ákos és Reni állt, míg Márió táborát Lissza, Kriszti, Barna és Rico erősítik.

Szombaton 21 órától nézd a VV11 hatodik Párbaját, ha pedig még nem adtad le voksodat, ide kattintva tudsz szavazni a párbajozók egyikére.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#vv dani#vv márió#párbaj#barátság#kapcsolat

Címlapról ajánljuk