ValóVilág

Ordibálós szóboksz, vicces táncpárbaj és megható ajándék – ez történt a VV11-ben

rtl.hurtl.hu

2023. február 3. 22:55

Mutatjuk, hogy mi minden történt a ValóVilág11 péntek esti Összefoglalójában, egy nappal VV Dani és VV Márió Párbaja előtt.

A nézők szavazatai alapján Melina, Barna és Lissza egy plusz erőnléti edzésen vehettek részt, míg a többiek a futópadon futottak. Melina egyáltalán nem örült a VIP lehetőségnek, ráadásul nemcsak az edző utasításai, de Barna is kihozta őt a sodrából.

Provokatív f*szkalap vagy, Barna

– mondta a begurult lány.


Melina ezután egy megható ajándékot adott Daninak, ami mindkettejük szemébe könnyeket csalt. A lány 25 éve kapta Foltit az édesanyjától, amitől most megvált, hogy a párbajra készülő szerelmének adja azt.


Márió és Dani később páros párbajfeladatokon csapott össze egymással. Először Melinát és Lisszát kellett kézben tartaniuk, majd minél több pillecukrot tömtek a szájukba, a lányoknak pedig ki kellett találni, hogy milyen szavakat mondanak a szombat esti párbajozók.

Rég éreztem ekkora hányingert

– mondta Dani, de Márió is öklendezve hajtotta végre a feladatot.


A páros párbajfeladatok utolsó fordulójában Márió és Dani a táncparketten mérkőzött meg egymással. A táncpárbajon a vadóc Lissza és Márió követhetetlenül megbolondult és felégetett mindent maga körül

Íme a két párbajozó tánca párjaikkal!


Reni a szaunában szerette volna tisztázni kettejük kapcsolatát Melinával, hogy megtudja: miért lép fel mostanában támadólag ellene, azonban ahelyett, hogy közös nevezőre jutottak volna, csak még inkább elmérgesedett a viszonyuk. Melina ugyanis kijelentette: nem kíváncsi többé Reni „felszínes kérdéseire”.


Ezután Márió és Dani szóbokszától volt hangos a villa udvara, a két párbajozó ugyanis fizikai összecsapás helyett verbális támadást mért egymásra. Márió szerint ő érvelt a világon a legjobban a szóboksz során, Dani pedig véleménye szerint csak hebegett-habogott. Bár Dani nehezen tudott szóhoz jutni a mérkőzésen, mégis igyekezett elmondani a véleményét: szerinte párbajellenfele végig hazudozott az eddigi játék során.

Gatyára foglak tenni. Forintos ember vagy

– mondta neki Márió.


Dani ezután elmesélte Melinának, hogy Ákos neheztel rá, amiért neki kellett a szóboksz előtt és közben edzősködnie, a lány azonban nem értette a fiú felháborodását. Dani szerint Melina magára fog maradni, ha ő kiesik, de Melina nem szeretné megjátszani magát, ezért ha úgy adódik, inkább egyedül marad, mintsem meghazudtolja önmagát.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#76. rész#összefoglaló#vv dani#vv márió#szóbox#táncpárbaj

Címlapról ajánljuk