ValóVilág

VV Márió egykori barátját hívta Párbajra, VV Barna pedig csúnyán beszólt VV Melinának

rtl.hurtl.hu

2023. február 1. 23:14

Továbbra is izzasztó napokat élnek át a villalakók a Fitt hétnek köszönhetően, de két guggolás közben azért arra is volt alkalmuk, hogy jól összebalhézzanak egymással.

Már kora reggel megizzadtak a villalakók a reggeli edzésen. Olyannyira, hogy VV Melina kijelentette: szétszakadt a hasa. A négyütemű fekvőtámaszokból VV Barna csinálta a legtöbbet, így kiváltságos helyzetbe került a reggeli során. VV Melina és VV Dani azonban úgy gondolják, hogy mint eddig, most is hamis számot diktált be VV Barna az edzőnek.

Második gyakorlatként a futópadon futottak félmaratont a villalakók, azonban akadt egy villalakó, VV Lissza, aki egyfolytában meg-meg állt egy kis szünetre edzés közben. Ezt nem nézte jó szemmel az edző, ezért büntetésben részesített mindenkit.


VV Dani már a nap folyamán érezte, hogy szerinte nagy eséllyel ő fog megküzdeni a VV11 következő Párbaján, VV Reni pedig úgy gondolja, hogy ha így lenne, akkor bizonyára VV Dani menne vissza a villába. VV Dani is egyetértett ezzel, ugyanis szerinte „Márió hetven napig hazudott” a játék során.

A Kihívás közeledtével pedig törvényszerűen egyre feszültebb lett a hangulat a villalakók között. „Hogy lehet ilyet mondani?” – mondta VV Márió, miután VV Dani totálisan felidegesítette őt.


Ilyenkor már minden villalakó próbálja latolgatni egymás esélyeit azzal kapcsolatban, hogy kit fog kihívni VV Márió a következő Párbajon. VV Daninak pedig megvolt a véleménye mindenkiről, VV Barnáról is, akinél szerinte „a túlzott naivitás túl nagy teret nyert”

A szabályszegéseknek nem volt vége VV Lissza csalásával.

Mivel előző este VV Melina nem VV Barnával töltötte az estét a nyugiszobában, ezért kollektív büntetésben részesültek a villalakók. A levél felolvasása után azonnal kirobbant a vita, melynek durva adok-kapok lett a vége és VV Barna bajszos harcsafejű nőnek hívta VV Melinát.


Végül pedig az adás végén VV Márió megnevezte a párbajellenfelét. Ebből a videóból kiderül, hogy végül kire esett a választása:

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#vv márió#vv barna#kihívás#párbaj#fitt hét

Címlapról ajánljuk