ValóVilág

A villalakók kibuktak a nézői kommenteken, de egymást sem kímélték– ennyi minden történt a villában a 68. napon

rtl.hurtl.hu

2023. január 26. 23:49

Bár csak VV Barna és VV Melina kaptak üzeneteket a nézőktől, a többi játékos is kivette a részét a feladatból, és így a veszekedésből is. 

Tovább folytatódik az Interaktív Hét, ami alaposan próbára teszik a villalakókat, de néhány feladat kifejezetten testhezállónak bizonyult. VV Reni és VV Lissza szexi táncpárbajban mérték össze magukat, és olyan produkciókat adtak elő, amik láttán több villalakó is elpirult.

Végre tudtam magamat riszálni

– a lányok nagyon örültek, hogy táncos feladatot kaptak, mivel ebben mind a ketten jók.

 

A nézők üzeneteit először VV Melina olvasta fel, és nem kerülhette el a sokakat foglalkoztató témát: nemcsak a nézők, de VV Barna is tudni szerette volna, hogy pontosan milyen érzelmek fűzik VV Danihoz.

Szerelmes még nem vagyok

– tisztázta Melina, és elmondta, hogy a barátságnál többet érez VV Dani iránt.

 

VV Barna sem úszta meg, a kommentek között volt, ami manipulatívnak titulálta, de olyan is, ami inkább az általa képviselt értékekre volt kíváncsi. Itt VV Barna bevallotta, hogy nem szeretne olyan lenni, mint az apukája, és elítéli a nők bármilyen formájú bántalmazását.

Az alapvető elvem, hogy ne kövessem édesapám elveit, ahogy ő egy családban viselkedik

– mondta a fiú.

 

A nézői kommentek után a játékosok elvonultak megvitatni a feladat során tapasztaltakat. VV Barna, VV Kriszti és VV Rico a nyugiszobában beszélték meg a történteket, amikor Barna megosztotta velük VV Melina társaságával kapcsolatos megérzéseit:

Kettő héten belül náluk hatalmas viták lesznek

– Barna úgy érezte, hogy Melináék csapata már nem olyan összetartó, így hamarosan széthullik.

 

A válaszokra reagálva VV Melina és VV Barna további kommenteket kaptak, ezúttal a többi villalakótól. Többek között VV Rico véleménye szerint VV Melina megpróbált kitérni a válaszadás elől, és inkább VV Lissza és VV Márió kapcsolatára terelte a figyelmet. Azonban VV Lissza nem hagyta magát:

Gyáva férgek

– a lány nagyon kiakadt, amikor VV Melina meggyanúsította, hogy VV Márióval csak érdekkapcsolatban vannak, és szerette volna, ha mindenki felvállalja a véleményét.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#összefoglaló#vv barna#vv melina#vv lissza#kommentek#érdekkapcsolat#interaktív hét

Címlapról ajánljuk