ValóVilág

VV Márió tetkót varratott, VV Rico pedig csúnyán beszólt VV Melinának

rtl.hurtl.hu

2023. január 25. 22:45

Az Interaktív Hét egyre érdekesebb szituációkba sodorja a villalakókat, és ezzel párhuzamosan egyre többen fordulnak VV Melina ellen. 

A ValóVilág első Interaktív Hetének köszönhetően a villalakók flexelés hangjára ébredtek. Bár ez nem tetszett nekik, bizonyos kiváltságok nem voltak ellenükre: például VV Ákos úgy döntött, hogy VV Márióval szeretne aludni. VV Barna elmesélte VV Lisszának, hogy milyen helyzetben találta őket a nyugiszobában, miközben VV Ákos VV Renit avatta be, hogy mi történt az este folyamán.

 

VV Barna és VV Reni között ismét felforrósodott a hangulat: a nézők megszavazták, hogy együtt töltsenek egy kis időt a nyugiszobában, és a páros között pedig – némi beszélgetés után – egyből beindult a kémia.

Mire visszajössz, leveszem a nadrágom

– VV Barna nem titkolta, hogy milyen szándékai vannak a kettesben töltött idő alatt.

 

VV Márió bebizonyította, hogy nem csak a szája járt, amikor fogadást kötött VV Barnával és VV Ricóval, így a fiúk örökre az élete részévé váltak, ugyanis a nevüket feltetováltatta magára. Azonban a srácok egy enyhítést megengedtek neki, így a hátsója helyett a karjára került a villatetkó.

 

A villalakók azt a feladatot kapták, hogy válasszák ki azt a személyt, akin leginkább a villán kívül szeretnének tudni. VV Melina meglehetősen sok szavazatot kapott, de némelyik indoklás hallatán ledermedt a hallgatóság. 

Annyira egy bánat, prikézsia fejed van, hogy az valami borzasztó

– VV Rico szerint VV Melina viselkedése mellett az arckifejezéseivel is probléma van.

 

VV Dani és VV Melina egy romantikus estét tölthettek a nyugiszobában, azonban a fiú kikészült, amikor meglátta VV Lissza és VV Márió rendetlenségét. 

Mindjárt összehányom magam, olyan csöves szálloda van itt!

– VV Daninak olyan érzése volt, mintha elkapott volna valami fertőzést, amikor belépett a szobába. A romantikus este kibeszélésbe csapott át, mert VV Melina nem tudott szó nélkül elmenni VV Reniék sutyorgása mellett.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#összefoglaló#interaktív hét#vv márió#tetoválás#vv rico#beszólás

Címlapról ajánljuk