ValóVilág

VV Márió maradt a villában, és kezdetét vette az Interaktív Hét – ez történt a VV11 keddi napján

rtl.hurtl.hu

2023. január 24. 22:30

Mutatjuk, hogy végül miért nem adta fel VV Márió, és hogy pontosan mi is kezdődött el a villában.

A mélypontra került Márió előző nap kijelentette, hogy feladná a ValóVilágot. Krisztinek hála azonban rájött, hogy mi a fő problémája, aminek valójában semmi köze Lisszához.


Márió saját bevallása szerint mentálisan elgyengült és besokallt, de ez kellett ahhoz, hogy rájöjjön, mit is akar pontosan. Rá szeretne lépni a fejlődés útjára, ezért úgy döntött, hogy marad a villában. Ákos és Melina kikészültek Márió beszédétől, mert szerintük hazugság volt az egész.

Olyan szintű hányinger jött rám. Ez, amit itt lenyomott… Ez a kamu duma

–  mondta Ákos.


A villalakók megírták egymás sztárlexikon adatlapját, a végeredmény felolvasásakor azonban Melina többször is Danival sugdolózott. Barna szerint hányingerkeltő volt a lány viselkedése, akit úgy érzi, hogy végérvényesen meggyűlölt.


A villalakók különleges lehetőséget kaptak, hogy közelebbi viszonyt alakítsanak ki a követőikkel. Az Interaktív Héten ugyanis a nézők irányíthatják a játékot, akik már meg is szavazták, hogy ki mosogasson el, vagy épp ki mossa meg a többiek fogát.

Engem tényleg utálnak

– akadt ki Melina, miután megtudta, hogy ő kapta az első feladatot.


Az Interaktív Hét egy másik feladatát Ákos kapta a nézők szavazati alapján, akinek újra kellett osztania az ágyakat villatársai között. Így történt, hogy a fiú Márió mellett kötött ki este, Kriszti pedig egy ágyba bújt VV Barnával.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#66. rész#interaktív hét#vv márió#összefoglaló

Címlapról ajánljuk