ValóVilág

Újra felütötte a fejét a zöldszemű szörny a villában – ez történt a Párbaj napján és VV Barna visszatérése után

rtl.hurtl.hu

2023. január 22. 22:40

A VV11 vasárnap esti Összefoglalójában volt sírás, párbajgyőzelem és féltékenység is.

A Párbaj reggelén elszabadult a pokol a villában, és a villalakók egy hatalmas tánccal és twerkeléssel vágtak bele a napba. Sajti és Barna ezután végigjárták a villát, hogy elköszönjenek a helyiségektől és a sok-sok emléket őrző bútoroktól. Ekkor derült fény egy eddig eltitkolt esetre.


Ezután a villalakók egymás után mondták el, hogy mit éreznének, ha Barna vagy Sajti nem térne vissza a Párbajról a villába. Rico szavain Ákos felháborodott, kettejük nézeteltérése után aztán Rico elérzékenyült, és a könnyeivel küszködve vallott érzéseiről.


Miután Dani bevallotta, hogy nem bánná, ha Barna a villán kívül folytatná, mert zavarja, hogy korábban többször is bepróbálkozott Melinánál, Barna rávilágított valamire a fiúnál.


Sajti és Barna négyszemközt beszélgettek játékostársaikkal, mielőtt Párbajra indultak. Sajti Ákosnak adott tanácsot a további játékra, Barna pedig Krisztivel és VV Renivel váltott pár szót, utóbbi lánytól pedig elnézést is kért a maga módján.

Így búcsúztak villatársaiktól a párbajozók:


A legutóbbi Párbajt Barna nyerte, így ő térhetett vissza a villába. Bár Melina szerint ez nem olyan győzelem volt, mint az eddigiek, a párbajgyőztes srác nem győzött mesélni a stúdióban tapasztaltakról.

Az egyik szemem sírt, a másik nevetett

– mondta Rico, miután visszatért Barna, aki szintén könnyek közt volt az este folyamán.


Barna és Melina megbeszélték nézeteltérésüket, és egy öleléssel tiszta lapot kezdtek kapcsolatukban. Danit frusztrálta kettejük közeledése, Barna pedig ezután tiszta vizet öntött a pohárba, és elmondta az ő álláspontját a lánnyal kapcsolatban:

Az ő incselkedéseire reagáltam

– világított rá a srác a féltékeny Daninál.

Nekem ebből elegem van!

– fakadt ki Dani.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#64. rész#összefoglaló#vv barna#vv sajti#vv dani#vv melina

Címlapról ajánljuk