ValóVilág

Szürreális felelések, VV Barna újra bevetésen és VV Piros levelet írt – így telt a Technikum Hét első napja

rtl.hurtl.hu

2023. január 9. 23:15

Megérkeztek a tanárok a villába, hogy számos tantárgy szépségével ismertessék meg a villalakókat. Mindezek mellett természetesen folytatódtak az érzelmi kapcsolatok is, és úgy fest, hogy ezek egyre nagyobb bonyodalmakat okoznak a villalakóknak.

VV Barna nem bírta levenni a szemét VV Melináról a jakuzziban ülve és bár tiszteletben tartotta VV Dani érzéseit, ennek ellenére sem bír betelni a lánnyal.

Ha csak fele ennyire indítana be

 – mondta VV Ákosnak VV Barna.

De mint mindenki tudja, VV Melina már foglalt, mivel csak úgy, mint VV Barna, VV Dani sem bírja kiverni a fejéből a lányt. A nap folyamán azonban volt egy kisebb vitájuk, ezért VV Dani úgy döntött, hogy ruhástól esik neki VV Melinának a zuhany alatt.

Elkezdődött a Technikum Hét a villában, ahol a luxusbörtön lakói nemcsak alaptantárgyakat, hanem szakmát is fognak majd tanulni.

Az első nap azonban „csak” a szintfelmérésről szólt, és VV Márió máris egy őszinte vallomással kezdte: „Második osztálytól nem volt jobb jegyem, mint kettes” – mondta a srác. 

A Technikum Hete megizzasztotta a villalakókat, köztük VV Renit is, aki egy testhezálló témában felelt a tanároknak: a szaporodásról kellett mesélnie. De VV Márió is megküzdött a nehéz kérdésekkel, rajta természetesen a magyar nyelv fogott ki. „Az alliteráció, ha felemelem a kezem?” – mondta VV Márió. Azonban nem mindenki vette viccesre a figurát, akadt olyan is, aki sírva fakadt felelés közben.

Miután kicsengettek az óráról, minden tanuló megtudhatta, hogy milyen jegyeket zsebeltek be a Technikumi Hét első napján. Szinte minden villalakó elégedett volt a kapott osztályzatokkal, azonban akadt egyvalaki, aki mélyen csalódott saját magában.

El sem tudom mondani az ábécét

– akadt ki VV Kriszti kiakadt, aki bár jó jegyet kapott az első feleléséért, mégsem volt elégedett.

Iskola viszont nincs sulirádió nélkül, így a villában is elindult ez a rendkívül népszerű program, amit a „diákok” csinálhatnak a Technikum Hete alatt. A rádió egy exkluzív interjúval indult, melyben VV Barna nagyközönség előtt mesélt az egykori szerelmi háromszögéről. Az adás végén természetesen zenét is lehetett küldeni, VV Márió egy Bruno x Spacc számmal lepte meg kedvesét, VV Lisszát.

Végül pedig VV Piros levelével zárul az Összefoglaló. A szerelmi háromszög kiesett tagja ugyanis még a párbaj előtt írt egy búcsúlevelet VV Barnának, melyben érzéseiről és meglátásiról vallott a villában maradt szerelmének.

Rajtam kívül mindenki rontja az imidzsed

 – írta VV Barnának a lány.

 

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#összefoglaló#cikk#villa

Címlapról ajánljuk