ValóVilág

VV Piros vs. VV Reni: Most nem egy férfi kegyeiért, hanem egymás ellen küzdenek

rtl.hurtl.hu

2023. január 7. 16:34

Mindkét párbajozó életének szerves részét képezi a VV Barna iránti vonzalmuk. Emiatt hol egymás támaszai, hol egymás ellenségei voltak. A Párbaj alatt viszont nincs kegyelem: ma este könyörtelenül harcba szállnak, és egyiküknek távoznia kell majd a villából.

Elképesztő izgalmakkal kecsegtet az év első Párbaja, ugyanis epikus ellenfelek, VV Reni és VV Piros küzdenek meg a játékban maradásért. 

A két lány kapcsolata mindig is hullámzó volt, és feltehetőleg elképesztően szoros eredményekkel kecsegtet majd a szombat esti párbaj is. Lássuk, hogy hogyan alakult VV Barna két „szerelmének” kapcsolata az elmúlt hetekben.

Csókolóztatok Barnával?

 – szegezte a kérdést VV Reni VV Pirosnak még a játék elején. VV Piros ekkor még új villalakó volt, és elmondása szerint mindig is az őszinteség híve volt, ám már a kezdetekkor is füllentett VV Reninek. VV Barna személye és kisugárzása innentől kezdve mindkét lány játékára rányomta a bélyeget.

 

Először több eszközzel is próbálták felosztani egymás között VV Barnát, az egyik ilyen volt az édeshármas lehetősége.

Ha hármasban kéne csinálnunk, benne lennél?

– adott hangot a kétségeinek VV Piros, amikor úgy érezte, a srác „csajról csajra megy” a villában. Később VV Reni is csatlakozott a páros eszmecseréjéhez.

VV Piros mellett szól, hogy a füllentését másnap bevallotta, és megbeszélte VV Renivel, hogy elcsattant egy csók közte és VV Barna között. Sőt még azt is elárulta, hogy „kicsit berakta” neki a srác, ami a jelek szerint nem volt elég VV Barnának, mert rögtön azután rárontott VV Renire, és a mosdóban vágta falhoz a lányt egy érzéki csók erejéig.


Nehéz összegezni a két lány kapcsolatát anélkül, hogy újra és újra megemlítenénk VV Barnát. Ahogy telt az idő a villában, a szerelmi hárömszög is egyre bonyolultabbá vált. Pár hét után már annyira komfortosan mozgott a három villalakó, hogy VV Barna és VV Reni a nappaliban közösültek egymással, amit VV Piros is végignézett.

A reggel folyamán volt köztünk egy kis szexuális közösülés

– fogalmazott VV Barna, aki a takaró alatt akciózott VV Renivel VV Piros szeme láttára. De barátságuk mellett szól, hogy a két lány később ki is beszélte a látottakat és hallottakat.

 

De hiába tudták sokszor megbeszélni a konfliktusaikat, VV Piros mégis ki tudta akasztani VV Renit. „Nekem már ehhez nincs idegrendszerem” – mondta egy ízben könnyek között VV Reni. A lányok közötti konfliktus akkor annyira elharapózott, hogy VV Reni vigasztalhatatlan volt. VV Kriszti próbált segíteni, azonban Piros még inkább megnehezítette Reni megnyugtatását.

 

Kicsivel később VV Piros is kipróbálta, hogy milyen a nappali közepén szeretkezni a villa macsójával. VV Pirosnak ugyanis egy fogadalma volt a 2023-as évre: boldog szeretett volna lenni. Szerencsére VV Barna a közelben volt, hogy gyorsan valóra váltsa a lány álmait.

De természetesen a lányok nem csak harcoltak, vitatkoztak és szeretkeztek. Az eddigi villában töltött idejük nagy részében jóban voltak a fentiek ellenére is. Megesett például olyan is, amikor közösen zuhanyoztak, vagy együtt tömték a szájukba a vöröshagymát.

 

Végül pedig VV Pirosnak kellett kiválasztania párbajellenfelét.

Együtt kezdtük, együtt fejezzük be

– mondta VV Piros, amikor rárakta a kendőt VV Reni kezére, aki erre azt mondta, hogy imádja a lányt. Ez a párbeszéd pedig szépen mutatja, hogy közel sem a mélyről jövő harag motiválta VV Piros döntését.

A VV Piros és VV Reni villában töltött közös perceit az alábbi videóban foglaltuk össze:

 

Párbaj szombat este 21 órától az RTL KETTŐ-n! A döntés ezúttal is a nézők kezében van, ők szavazhatnak arról, hogy VV Piros vagy VV Reni maradjon bent a villában.

Kattints ide, és szavazz!

Nyitókép: RTL Sajtóklub, VV Reni és VV Piros

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#vv piros#vv reni#párbaj#összefoglaló#cikk#történet

Címlapról ajánljuk