ValóVilág

VV Piros párbajra hívta VV Renit, a villalakók a fejükkel próbáltak világrekordot dönteni – ez történt a VV11 szerda esti részében

rtl.hurtl.hu

2023. január 4. 23:05

Szerdán gazdára talált a kék kendő a fordulatokkal teli Kihíváson. Mutatjuk, hogyan bírják a villalakók a nélkülözést, és milyen világrekord-kísérletekkel próbáltak tenni ellene.

Míg a villalakók minden falatért megküzdenek a nélkülözés hetén, a kismalac egy igazi bőségtálat kapott. Ráadásul a sziréna sem állt le, így a játékosoknak folyamatos készültségben kell lenniük a villában.

Mint amikor háborúban van az ember, és bombázás jön

 – ezzel a hasonlattal jellemezte a helyzetet Rico.


A villalakók ezután esélyt latolgattak a kiválasztott Pirossal, hogy szerintük ki ellen lenne esélye a párbajon, és ki ellen nem térne vissza. Barna szerint Reni egy vírus, aki ellen nagy eséllyel jönne vissza a lány a villába.

Íme a villalakók tanácsai:


Az esélylatolgatás több villalakónál is kiverte a biztosítékot. Míg Kriszti Melinán húzta fel magát, Reni Barnán bukott ki, Melina pedig nem tudja mire vélni Piros közeledését.

Később a villalakók a fejüket használva próbáltak világrekorderek lenni. Márió és Barna fejfájásig küzdöttek, hogy megdöntsék a fejelések világrekordját, de Reni és Lissza csak a borra tudott gondolni.

Íme a lányok magánakciója a dugi piával:


Ezután Piros tojásokat tört a fején, Ákos pedig öklendezésig nyelte a zselatint, de egyik villalakónak sem sikerült megdöntenie a világrekordot. Ennek ellenére – mivel félig sikert arattak – a meleg vizet és a piperecuccokat mégis visszakapták.


Reni és Melina sikítófrászt kaptak, amikor benyitottak a nyugiszobába. A két lánynak rovarokat kellett gyűjteniük, a szobából azonban csak hangos sikolyok hallatszódtak.

Erre nincs vakcina, ha megcsíp?

– kérdezte Reni, aki attól félt, hogy megharapják őt a csótányok és sáskák.

Én szeretem a kukacokat, de nem ezt a fajta kukacot

– viccelődött a lány.


Barna és Kriszti később a szaunában beszélték ki villatársaikat, Piros pedig Ákossal beszélte át, hogy kikben gondolkozik a kihívás előtt.

A szerda esti Összefoglaló végén megrendezésre került a negyedik Kihívás, és ismét gazdára talált a kék kendő. A kiválasztott lány döntése értelmében a VV11 következő párbaját Piros és Reni vívják majd.

A fordulatos kihívásért nézd meg a videót!

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#46. rész#összefoglaló#kihívás#vv piros#vv reni

Címlapról ajánljuk