ValóVilág

VV Ákos vs. VV Bibi: így lettek barátokból párbajellenfelek

rtl.hurtl.hu

2022. december 31. 8:00

A VV11 harmadik Párbaján Ákos és Bibi csap össze egymással. Mutatjuk, hogyan alakult a kapcsolatuk az elmúlt hetekben.

Nem sokkal a ValóVilág 11. évadának beköltöző show-ja után, Bibi és Ákos szövetségre léptek egymással, a gyorsan jött barátság azonban legalább ennyire hirtelen kezdett széthullani. Kapcsolatukban az első törést Piros érkezése jelentette: míg Bibi az első pillanattól kezdve nem szimpatizált a lánnyal, Ákos másképp látta a helyzetet.

Az egyezségünkhöz tartani fogod magad? Szeretném, ha te sem barátkoznál vele!

– szólította fel Bibi Ákost, aki ennek ellenére úgy döntött, nyit Piros felé, és ezt szövetségesével is közölte.

Átgondoltam: nem akarok veled rosszban lenni – félre ne értsd –, de én megadom az esélyt a Pirinek is

– mondta Ákos, aki nem szereti, ha ultimátumot adnak neki, és úgy érezte, Bibi már kétszer is ezt tette vele.

Ez akkor a barátságunknak az ára lesz

– válaszolta Bibi. Kettejük kapcsolata ezután elindult egy lejtőn, ahol már nem volt megállás.


Bibi ezután villamesterként új szabályokat vezetett be, ami még az evésre és az ivásra is kiterjedt, Ákos viszont nem nézte jó szemmel a lány viselkedését, mert szerinte visszaélt a villamesteri titulussal.

Szerintem Bibi mint villamester nagyon el volt magával szállva. Ő azt hitte, hogy ő aztán itt a valaki, mert ő ki lett nevezve villamesternek, és akkor neki itt valamilyen presztízse van ezáltal. A titulussal nagyon úgy éreztem, hogy próbál visszaélni, hogy magát fentebbvalónak érezze ezzel

– mondta a srác, aki azt viszont elismerte, hogy Bibi jól kiosztotta a feladatokat. Ezután hiába lett Ákos az új villamester a nézők szavazati alapján, Bibi még elvégeztetett egy házimunkát a fiúval.


Ákos később a szaunában beszélte ki a többiekkel Bibit, akivel szerinte nem lehet együtt élni. A srác azt is mondta, hogy már megérti, hogy miért nincs egy barátja sem a „rosszindulatú, házsártos vénasszonyra” hajazó lánynak a kinti életben.

Miért is hagynám magam egy 21 éves kis csitrivel szemben. Azt úgy néz ki, mint egy negyvenéves izé...

– mondta Ákos, miután Reni megdicsérte őt, hogy milyen jól megvédi magát, amikor Bibi beleáll.


Bibi és Ákos viszonya ezután napról napra egyre jobban elmérgesedett, és egymás minden rezzenésére szinte azonnal ugrottak. Ez történt akkor is, amikor a fiú az ajtók csapkodásával bosszantotta fel a pihenni próbáló Bibit, aki ezután magából kikelve ordibált vele, majd arcon is köpte őt.

Ha innen kimegyünk, úgy széb*szom a fejed, hogy anyád nem ismer meg, hülye gyerek

– mondta a felbőszült lány, akit Ákos ezután „szánalmas csicskának” nevezett.

Bibit hiába próbálta meg jobb belátásra bírni Kriszti, a lány nem bánta meg tettét: 

Ha nem tisztelem, miért ne köphetném le? Jó érzés volt leköpni!


A pszichológus érkezése azonban ideiglenesen változást hozott kettejük kapcsolatába. Rájöttek, hogy sokkal több a közös bennük, mint azt hitték, hisz a gyermekkoruk és az őket ért bántások miatt sorstársak.

Ami az egyiket irritálja a másikban, az pont a saját gyengesége

– összegezte kettejük kapcsolatát a pszichológus, aki szerint Bibi úgy menekül az áldozat szerepből, hogy ő maga is üldözővé válik.

Nem volt senki kint, aki engem megvédett volna. Senki. Egyedül csináltam én is végig mindent. Egyedül. Magamtólt tanultam meg, hogy ne azt a példát kövessem, amit egész életemben rám pakoltak. Jobbról, balról, száz oldalról

– mesélt az őt ért traumákról a megtört Ákos.


Ákos szerint a terápia után – ami egy öleléssel ért véget – sikerült lezárniuk és elengedniük a konfliktusukat, és néhány napra rá már a fiú védte Bibit a többiekkel szemben – emiatt össze is veszett Melinával.

Nem sokra rá viszont fordult a kocka, és Ákos veszett össze Krisztivel, amiért a lány bevédte Bibit Melinával szemben.

Bibi egy szent és sérthetetlen. A Bibit ezerszer véded. Bibi úgy beszélhet mindenkivel, mint a kutyával. A Bibi az istennő azért, mert a gyerekkora szar volt

– fakadt ki a srác.


A VV11 harmadik Kiválasztásán Bibi, Rico, Barna és Kriszti is Ákosra tette a jelét – aki a szavazatát Krisztinek adta. Mivel négy vokssal Ákos kapta a legtöbb jelet, így ő lett a kiválasztott, és ő kötötte magára a zöld kendőt.

Úgy érzem, hogy sok nála a hiszti. Nem tudja férfiasan végicsinálni ezt az egészet. Sok dologba furán megy bele, furán kezeli ezt az egészet

– magyarázta döntését Bibi, aki intő jelkén tette a jelét Ákosra.


Ákos ezután – Bibi és Barna jóvoltából – megkapta A kérdések szenvedélye című szappanoperában a szerencsétlen, ütődött, béna, árulkodó, rossz humorérzékű karaktert, amit kicsit rossz néven vett.

Érzek egyfajta kiszúrást ebben.


Ákos a Kihívás estéjén Barnát, Ricót, Krisztit és Bibit is felállította, hogy elmondja nekik a róluk kialakult véleményét és sérelmeit. Miután sorra mindenkit leültetett, Bibihez intézte szavait:

Mindig mondtad, hogy nem választalak téged, most az egyszer akkor téged választalak

– mondta a srác, aki úgy érzi, hogy egyszer fent, egyszer lent kapcsolatuk már nem fog megjavulni Bibivel, mert megrendült a bizalma, ezért őt nevezte meg párbajellenfeleként.

Így legyen ötösöm a lottón!

– reagált Bibi, miután rá került a kék kendő.


A villalakók ezután döntöttek, hogy kit támogatnak a párbajozók közül. Míg Ákos mellé Dani, Melina, Piros és Reni csatlakozott, Bibit Rico, Márió és Barna segíti majd a párbajra való felkészülésben – Sajti, Kriszti és Lissza pártatlanok maradtak.

Íme a döntések indoklása:


Párbaj szombat este 21 órától az RTL KETTŐ-n! A döntés ezúttal is a nézők kezében van, ők szavazhatnak arról, hogy VV Bibi vagy VV Ákos maradjon bent a villában.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#vv ákos#vv bibi#párbaj#szövetség#konfliktus#barátság#vita

Címlapról ajánljuk