ValóVilág

Forró csókok csattantak és a tetőfokára hágott a feszültség a villában – így zajlott a VV11 harmadik Kiválasztása

rtl.hurtl.hu

2022. december 22. 22:11

VV Piros és VV Barna is egymásra találtak a nyugiszobában, majd VV Lissza és VV Márió is egymást kényeztették a paplan alatt. Mutatjuk, mi minden történt a 33. napon!

Mivel VV Reni és VV Márió féltékenységgel vádolták meg VV Lisszát, a lány teljesen kikelt magából, és torkaszakadtából üvöltözött VV Renivel:

Egy lotyó vagy!


Bár VV Piros tegnap kosarat adott VV Barnának, most mégsem tudott megálljt parancsolni az érzelmeinek, és a nyugiszobában csókolózott a sráccal.


Eközben a hálószobában is forróvá vált a hangulat. VV Lissza és VV Márió egy kicsit sem fogták vissza magukat, és a paplan alatt szerelmeskedtek.

Akármit csinálhatsz velem!

– mondta a srác VV Lisszának.


A manómeló ma is rendesen feladta a leckét a villalakóknak, hiszen karácsonyi verseket kellett írniuk. Nézzétek meg, milyen alkotások születtek!


A villalakóknak szaloncukrot kellett csomagolniuk a mai második manófeladatban. VV Melina kiakadt a csapatára, hiszen szerinte egyáltalán nem vették komolyan a feladatot.

Kihajítom őket a szobából!

– fakadt ki mérgesen.


VV Ákos nem teljesítette százszázalékosan a csapatkapitánysági kötelezettségeit, ezért Noel papa megbüntette a villalakót.


Mivel VV Barna két tűz közé került, megpróbálta rendezni a viszonyait VV Renivel és VV Pirossal, ám nem igazán járt sikerrel.

Miért akarsz állandóan kefélni?!

– esett neki VV Reni VV Barnának.


Végül elérkezett a VV11 harmadik Kiválasztása, és a játékosok ismét elmondták, kit látnának szívesen a villa falain kívül.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#forró#csók#feszültség#vita#veszekedés#kiválasztás

Címlapról ajánljuk