ValóVilág

VV Sajti döntése, VV Melina és VV Ákos konfliktusa és Puskás-Dallos Peti röhögőgörcse – ez történt a VV11 keddi adásában

rtl.hurtl.hu

2022. december 20. 22:30

A ValóVilág11 legutóbbi Összefoglalójában Sajti eldöntötte, hogy marad-e a villában vagy feladja a játékot.

A ValóVilág igazán viccesen indult kedd este, Puskás-Dallos Peti ugyanis röhögőgörcsöt kapott az élő adás közben. A műsorvezető véletlenül Lassie-t mondott VV Lissza helyett, a mókás elszólás után pedig képtelen volt abbahagyni a nevetést.


Az első bejátszóban ezután azt láthattuk, hogy Piros eljutott arra a pontra, hogy már nem tud megbízni Reniben, ezért leült beszélni a lánnyal, majd arra jutottak, hogy jó lenne lezárni a Barna témát. Piros viszont ezután ismét összegabalyodott a fiúval a nyugiszobában.

Valami megint elkezdődött bennem Barna felé

– ismerte be Piros, miután nem bírt ellenállni a srác csókjának.


Sajti előző nap elgondolkozott, hogy feladja a ValóVilágot. Ezután egész éjjel járt az agya, és reggel is azon törte a fejét, hogy mi lenne a legjobb lépés a részéről, de arra jutott, hogy bárhogy is dönt, az így is, úgy is rossz lesz. Így telt Sajti eddigi legrosszabb reggele a villában:


Sajti élete egyik legnehezebb döntése előtt állt, ezért félrevonult a nyugiszobába, hogy kikérje szövetségese, Barna véleményét.

Ha valakit szeretünk, akkor azért menni és küzdeni kell

– tanácsolta Barna, aki a srác helyében feladná a játékot.


Elkezdődtek a Manó Napok a villában, a három manófőnök pedig csapatot választott magának. Melina nem válogatta be a csapatába Ákost, aki ezután teljesen kiborult és sírva fakadt, mert ez számára egyértelművé tette, hogy mégsem áll olyan közel a lányhoz, mint ahogy azt gondolta.

Akkor maradék vagyok

– konstatálta a fiú.


A Manó Napok miatt ünnepi hangulat járta át a villát, miközben a manók szorgos kezei alatt arannyá változtak a diók. Íme a Manó Napok első feladata, amit a dirigáló manófőnökök mennyei mannaként éltek meg:


Sajti meghozta döntését, amit a riportszobában közölt. Miután kijött, összeroskadt a földön és sírni kezdett. Végül Rico ment ki hozzá, hogy átölelje, és lelket öntsön belé. Az alábbi videóból kiderül, hogy Sajti feladja-e a ValóVilágot:


Véget ért az első manó meló, a szorgos villalakók pedig megkapták első értékelésüket Noeltől. Míg Sajtiék 15 tallérral az élre törtek, Melináék mindössze 3 manótallért zsebeltek be. A lány ezután beszólt Ákosnak, aki csak próbált beszélgetést kezdeményezni vele.

Mostantól kuss lesz a nevem

– mondta Ákos.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#31. rész#összefoglaló

Címlapról ajánljuk