ValóVilág

Csókcsata, maszatolás és könnyek a VV11 villában

rtl.hurtl.hu

2022. december 18. 22:55

Barna és Piros ismét egymásba gabalyodtak, miután Anita is beadta a derekát a srácnak, de sírásból sem volt hiány a villában. Mutatjuk, hogy mi minden történt a ValóVilág vasárnap esti Összefoglalójában.

Az esti buli után Barna összemelegedett Anitával, majd ugyanazon az éjszakán szájon puszilta Bibit. Másnap reggel csípős kérdéseket kapott a srác, aki mindent tagadott, a riportszobában azonban felfedte az igazságot:

Kicsit beleült és élvezte a testi adottságaimat

– mesélte.


Robbant a bomba, és Ákos összefeszült a csapattársaival. A fiú úgy érzi, hogy senki sem érti meg őt, Piros szerint viszont csak figyelemre vágyik villatársa, aki ezúttal egy napokkal korábbi játék miatt sértődött meg.


A villalakók újabb szabályszegést követtek el, ezért csoportos büntetésben részesültek. Míg Rico szerint ez volt az eddigi legviccesebb büntetés, Reni egészen másként tekintett rá:

Ez egy hatalmas kicseszés

– mondta a lány, amikor megtudták Danival, hogy békatalppal a lábukon és búvárszemüveggel a fejükön kell megszámolniuk az udvaron lévő sárga labdákat.


Miután a nyugiszobában Barna Piros tudtára adta, hogy attól függetlenül, hogy Anita csapatát erősítette, ugyanúgy visszavárja őt a Párbajról, búcsúzóul csókot adott a lánynak, majd megfogadta, hogyha visszatér a villába, befejezik azt, amit elkezdtek.


A Párbajról Piros tért vissza. Amelyik villalakó úgy érezte, hogy lezáratlan ügye van Anitával, az elköszönhetett a kiesett lánytól. Míg Rico Anita fotójára pályázott, hogy később hasznát vegye, amikor magához nyúl, Sajti a könnyeit törölgette búcsúbeszéde közben.


Visszatérése után Piros kapott egy igazságszérumot, és a villalakók egy kérdezz-felelek formájában kérdéseket tehettek fel egymásnak. Akinek a szérum a poharába került, annak kötelezően igazat kellett mondania, így került napirendre Melina és Dani kapcsolata.


ValóVilág Összefoglaló mindennap 21:45-től, szombaton 21 órától az RTL KETTŐ-n.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#összefoglaló

Címlapról ajánljuk