ValóVilág

VV Piros nem viheti párbajra VV Bibit, VV Barna pedig megkapta méltó büntetését

rtl.hurtl.hu

2022. december 11. 22:38

Izgalmas összefoglalóval zárta a hetet a ValóVilág, lássuk, hogy mi minden történt a 11. évad harmadik hetének utolsó napján.

VV Barna előző este vicces kedvében volt, ezért megtréfálta a villaszülőket azzal, hogy eldugott minden gyerekhez kapcsolódó tárgyat a villában. Így mire felkeltek a többiek meglepődve konstatálták, hogy eltűntek a pelenkák és a gyerekételek a megszokott helyükről. A végén persze még VV Barnának állt feljebb, hogy miért őt gyanúsítják olyan dolgok elltűnésével is, amit igazából nem is ő dugott el.


A gyereknevelésnek vége, így megnézhették a villalakók, hogy hogyan nézne ki a közös gyermekük. Amellett, hogy értékelték a szülői hét élményeit bevallották azt is, hogy ezek után vállalnának-e gyereket.


Mivel VV Barna a többször is megszegte a mikroportra vonatkozó szabályt, megkapta méltó büntetését: egy mikrofonhoz ragasztott boxkesztyű kell viselnie éjjel-nappal. VV Reni persze egyből megsajnálta a fiút, amiért nem tudja használni a kezeit. Vigasztalásul ezért úgy döntött, hogy egy kicsit „kezelésbe veszi” a takaró alatt.


VV Kriszti és VV Barna megnézhették, hogy mennyivel nőtt a villalakók követőbázisa, mivel ők voltak a páros hét nyertesei. Ezután persze egyből elindultak a kalkulációk, hogy hogyan alakítsák ki a jövőbeli stratégiákat.

VV Piros bejelentette villatársainak, hogy VV Bibit tervezi kivinni, ezzel pedig szabályt szegett. A villaszabályzat ugyanis tiltja, hogy egy játékos megnevezze idő előtt azt a villatársát, aki párbajra vinne. Mielőtt ez még kiderült volna, VV Barna szólt VV Bibinek, hogy szerinte ha Bibi nem kér bocsánatot egy ország-világ előtt a VV Ákoshoz intézett beszólásai miatt, akkor nem lesznek jó esélyei VV Piros ellen. VV Kriszti szintén bepánikolt, mert attól fél, hogy VV Bibi ellen lehet, hogy nem jönne vissza VV Piros.


Az összefoglaló végére pedig természetesen VV Rico szolgáltatott egy kis tőle elvárható esetlen humort is: véletlenül betörte a piros kendő dobozát. Szerinte ha a villalakók kétharmada elhiszi, hogy véletlen volt, akkor már jól megússza.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#összefoglaló#vv barna#vv piros

Címlapról ajánljuk