ValóVilág

VV Bibi köpködni kezdett, VV Anita pedig kiugrasztotta a nyulat a bokorból – így telt a VV11 tizenharmadik napja

rtl.hurtl.hu

2022. december 2. 22:55

A villalakók amúgy is feszült állapotát tovább tetőzte VV Bibi viselkedése, de nem ő volt az egyetlen a villában, aki veszekedést robbantott ki.

Többen is kiszúrták, hogy VV Barna, a villa szívtiprója több vasat is szeret a tűzben tartani, azonban VV Piros megelégelte ezt. Piros nem mással, mint VV Renivel vitatta meg az érzéseit, akinél Barna a fizikai szükségleteit szerette volna kielégíteni.

 

A Párbaj közeledtével a villalakóknak el kellett dönteniük, hogy kinek a táborát szeretnék erősíteni, tehát VV Melina vagy VV Henrik oldalára állnak. Voltak, akiknek egyértelmű volt a döntés, viszont olyanok is akadtak, akiknek nehezükre esett választani.

Akkor is mellettem állt, amikor én nem

– VV Ákosnak nem volt egyszerű a választás.

 

A döntés után meg is osztották egymással a villalakók, hogy ki miért döntött a választottja mellett. A beszélgetés során VV Bibi őszintén elmondta, hogy hogyan érez VV Melinával kapcsolatban:

Idegesít a fejed!

 

 

Az őszinteség VV Anitára is rátört, így kerek perec megkérdezte VV Barnát, hogy VV Piros vagy VV Reni iránt érez többet. Miután megtudta, amit akart, VV Pirost szembesítette azzal, hogy szerinte a kamerák előtt mást mutat magából, mint amilyen valójában. Ezt persze VV Piros sem hagyta szó nélkül.

Úgy nézel ki, mint egy rosszul sikerült kisfiú

– VV Anita durván beszólt VV Pirosnak

 

A luxusbörtön talán egyik legcsúnyább veszekedése alakult ki VV Bibi viselkedése miatt. A lányt bosszantotta VV Ákos viselkedése, így leköpte őt, amin a villatársai közül többen is kiakadtak. VV Kriszti próbálta Bibit jobb belátásra bírni, azonban a lány kijelentette, hogy lehet, hogy nem Ákos lesz az egyetlen ember, akit leköp és Kriszti teljesen összetört.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#összefoglaló#vv bibi#vv anita#vv piros#vv reni#vv henrik#párbaj#köpés

Címlapról ajánljuk