ValóVilág

Konfliktusokkal teli volt az első reggel, és két új versenyző is beköltözött a ValóVilág villájába

rtl.hurtl.hu

2022. november 22. 23:12

Úgy néz ki, hogy VV Bibi nem elégítette ki VV Lamint, aki később hatalmas balhét rendezett a villában. VV Piros és VV Henrik életében pedig eljött a várva várt nap: átlépték a luxusbörtön küszöbét és megismerhették villatársaikat!

Már a reggel sem indulhatott konfliktus nélkül, ugyanis VV Sajti még ki sem kelt az ágyból, de máris szóvá tette, hogy VV Lamin egy igazi „mamusz”, amiért folyton könyörög VV Bibinek a kielégülésért. A vita pedig odáig fajult, hogy az egész reggelt veszekedéssel töltötték, amibe végül szinte minden villalakó bevonódott.


A nap folyamán a villalakók őszintén vallották meg egymásnak a bennük felmerülő kérdéseket. Mivel mindenki tartotta magát az őszinteséghez, ezért VV Lamint nagyon szíven ütötte, amikor VV Reni a többiek szemébe hazudott arról, hogy hány férfival feküdt le.

Egy hazug g*ci vagy

– mondta VV Lamin VV Reninek, miután a lány letagadta, hogy hány férfival bújt már ágyba.

A nap végén pedig két új villalakó költözött be a luxusbörtön falai közé. VV Piros és VV Henrik közösen lépték a villa ajtaját.

VV Piros egy igazi vadóc lesz a villában: „ha úgy tartaj a célom, akkor megmarlak és megfojtalak” – fogalmazott a bemutatkozó videójában. Azt is reméli, hogy lesz majd bent egy srác, akihez közelebb kerülhet és megkönnyíti majd a benti életet. A cuki külsőnek viszont nála sem lehet egyből hinni: van egy aranyos oldala és van egy aggresszív oldala is, amit nem fél majd megmutatni a villában sem.


VV Henrik inkább más irányból közelítette meg a dolgokat: „Az ingyen kaja vonz a legjobban” – mesélte. A fiú egy igazi MILF-hunter, akinek saját bevallása szerint semmije sincs a való életben, ezért úgy döntött, hogy szerencsét próbál a ValóVilágban. Úgy gondolja, hogy ő lesz a szép, okos és elbűvölő személyiség a villában, aki mindenkit levesz majd a lábáról.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#összefoglaló#cikk

Címlapról ajánljuk