ValóVilág

Szövetségek, szerelmek és pikáns pillanatok jellemezték a villalakók első estéjét

rtl.hurtl.hu

2022. november 21. 22:55

Már a legelső este is hihetetlen eseménydús volt a villalakók számára, azonban míg egyesek szövetségeseket, mások inkább csak ellenségeket szereztek maguknak.

A villába lépés után perceken belül kirobbant a luxusbörtön első veszekedése, mivel VV Bibi és VV Lamin ugyanarra az ágyra vetettek szemet. Bibi nem hagyta szó nélkül, hogy a srác befoglalta előle az ágyat, és egyből odaszólt neki.

Pusztuljál ki!

– kiáltotta Bibi, mire Lamin elárulta VV Reninek, hogy szerinte „a medúzalány nem normális”, és úgy tűnt, hogy ők nem lesznek túl jóban.

 

VV Reninek sem indult konfliktus nélkül a villalét, mert már akkor kinézte magának VV Barnát, amikor először megpillantotta, azonban a fiú VV Melinával is táncolt, ami miatt VV Reni kibukott. A féltékenységtől fűtve Reni elhatározta, hogy összefog VV Bibivel és VV Lisszával VV Melina ellen, és egy szövetséget alapítottak.

A hátam közepére sem kívánom azt a riherongyot

– VV Melina rögtön az első napon szerzett magának egy ellenséget.

 

Az első estén kialakult feszültségek nem tartottak sokáig: VV Bibi és VV Lamin forró csókokkal, VV Reni és VV Barna pedig egy szenvedélyes együttléttel simították el a nézeteltéréseiket.

Ment egy kicsi testi ismerkedés is

– VV Barna beadta a derekát, bár bevallotta, hogy először sok volt neki VV Reni nyomulása.

 

Új lakóval bővült a luxusbörtön, VV Rico is becsatlakozott a játékba. A félig olasz, félig magyar származású szívtipró elárulta, hogy nem riad vissza attól, hogy bevesse a sármját, ha úgy hozza a helyzet, így az érkezése akár az eddig kialakult párokra is hatással lehet.

Rájuk repülök, mint gyöngytyúk a takonyra

– VV Rico nem fél élni a lehetőségekkel.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#összefoglaló#vv bibi#vv lamin#vv reni#vv barna#vv melina

Címlapról ajánljuk