ValóVilág

Ezek voltak a legnagyobb bulik a legutóbbi ValóVilágban

rtl.hurtl.hu

2022. július 22. 11:41

Biztos lehetsz benne, hogy elképesztő kalandban lesz részed, ha bekerülsz a valóságshow vadonatúj évadába. Idézzük fel együtt a jubileumi évad mindent elsöprő bulijait! Emlékszel még a limbopartira vagy a twerkversenyre az asztal tetején? És a vicces TikTok-kihívásra? A Villa falain belül bármi megtörténhet!

A Párbajok után mindig megünneplik a Villába visszatérő nyertest. VV Merci VV Amandával csapott össze, végül több mint 80 százalékkal térhetett vissza a többiekhez, akik egy igazi limbopartit csaptak a tiszteletére. Így azt is megtudhattuk, hogy mennyire voltak hajlékonyak akkor a játékosok.


VV Robi sokszor csalt mosolyt a tévénézők arcára. Valószínűleg sosem feledjük el azt az aranyköpésekben gazdag estét, amikor a srác megbabonázva nézegette és kóstolgatta a lekváros fánkokat: 

Fú, tegyem magam kettesbe!
 


VV Gina és VV Bálint sorsáról döntöttek a nézők a ValóVilág 10 powered by Big Brother negyedik Párbaján, ám előtte egy sztriptízviadalon is meg kellett mérettetniük magukat. A fiatalok pikáns tánca annyira jól sikerült, hogy a többi villalakó alig találta a szavakat:


VV Bálint egyébként VV Digóval is összecsapott a Párbajuk előtt egy rapcsatában: a srácokat támogató villalakók mindent beleadtak a frappáns szövegbe, hogy táncra perdülve adhassák elő szerzeményüket:


Később a fiúk romantikus oldalára is fény derült, amikor szerelmes versekkel kedveskedtek a villalányoknak. A csajok teljesen elolvadtak a fiúk szavai hallatán.


Forró pillanatokból is akadt bőven: a villalakók egyik este perzselő twerkpartit rendeztek a nappali asztalán. „Ha lett volna egy lépésszámláló a hátsómon, biztosan kiakad” – idézte fel az emlékeit VV Dani:


Az a rögtönzött játék is teljesen felrázta a villalakókat, amit VV Merci talált ki önmaga és a többiek szórakoztatására. Amikor a lány elkiabálta a Floor Is Lava mondatot, mindenkinek fel kellett ugrania valamilyen emelvényre. A villalakók sikongatva szökdécseltek a bútorokra, és kifejezetten jól szórakoztak a váratlan feladatban. „Ez egy nagyon vicces játék volt” – lelkendezett VV Amanda:


Természetesen megannyi mókás feladatot tudunk még említeni: emlékeztek még a Miss Villa Man szépségversenyre, ahol a fiúk női ruhában mérettették meg magukat? Mituán a csajok kipingálták és csinos ruhákba öltöztették a srácokat, kezdetét vette a mindent elsöprő divatbemutató:


Hamarosan a TikTok is berobbant a Villa falai közé. A játékosok maximálisan teljesítették a Nagy Testvér kihívását, ráadásul egy menő koreográfiát is kitaláltak. Emlékeztek még a végeredményre?  

 

Te is átélnél ilyen és ehhez hasonló pillanatokat, amikre életed végéig szívesen emlékeznél vissza? Ha készen állsz az önfeledt szórakozásra, kattints ide, és csapj bele a buliba!   

 

#ValóVilág#valóvilág10#valóvilág10 powered by big brother#vv10#parti#jelentkezés

Címlapról ajánljuk