ValóVilág

Öt történet, amiért megéri jelentkezni a ValóVilágba

rtl.hurtl.hu

2022. július 5. 17:02

Eljátszottál már a gondolattal, hogy beköltöznél a szupermenő „luxusbörtönbe”? Ha eddig csak gondolkodtál rajta, most segítünk meghozni a döntést. Összegyűjtöttük a jubileumi évad játékosainak legemlékezetesebb pillanatait. VV Vivi, VV Robi, VV Merci és VV Bálint is mertek nagyot álmodni, és valóra is váltották legnagyobb vágyaikat.

5. VV Bálint előtt kinyíltak a média kapui

Az Éjjel-Nappal Budapest szívtiprója hatalmas kihívásként élte meg a ValóVilágot, hiszen míg a sorozatban egy szerepet kell eljátszania, a Villában végre önmagát adhatta. Nem tagadta, hogy motiválta a főnyeremény, de leginkább a kaland, az új emberek megismerése és a kamerák előtti szereplés volt mindig is a fő célja. A műsorban való részvételnek köszönhetően lehetőséget kapott a Survivor szigetén, majd később ismét belebújhatott Dávid bőrébe, amikor visszatérhetett az ÉNB albérletébe.

4. VV Merci a ValóVilágnak köszönheti zenei karrierjét

A lány egészen a dobogó harmadik fokáig menetelt, és bár Moh kiesése után zokogott a Villa udvarán, rengeteg pozitív élménnyel gazdagodott a bent töltött idő alatt. Az önfeledt nevetésekre, a táncos produkciókra, és persze a VV Mohval átélt szép pillanatokra nemcsak Merci, hanem valószínűleg mi is örökre emlékezni fogunk. A VV10 bronzérmese a Villában többször megcsillogtatta előadói tehetségét, ami a műsor után révbe is ért. A ValóVilág előtt még csak zenékre tátogott a TikTokon, azóta viszont már az egyik legfelkapottabb hazai rapperrel, G.w.M.-vel is volt lehetősége együtt dolgozni.

3. VV Robi meg akarta dönteni a sztereotípiákat  

A jubileumi évad második helyezettje utolsóként költözött be a Villába. „Ez nagyon megnehezítette a játékomat” – mondta a helyzetről, de a kétsége gyorsan elszállt. Úgy érezte, hogy a villalakók maximálisan segítették a beilleszkedésben, és mindenkivel gyorsan megtalálta a közös hangot. VV Viviel egy szempillantás alatt sikerült baráti kapcsolatot kialakítania. Robi egyszer egy kedves verssel is meglepte a lányt, amivel sikerült mosolyt csalnia az arcára:  

Szemöldököd szép, nagy íves, piálni is úgy tudsz, mint egy kőmíves.
 

Bálinttal is rengeteg közös élményt szereztek, ennek ellenére az első és egyetlen Párbaján mégis a barátjával kellett szembenéznie. Mindössze néhány százalékon múlt Robi továbbjutása. „Nem tudom azt a katarzist leírni szavakkal, hatalmas érzelmi bomba volt a számomra.” A biszexualitását nyíltan vállaló játékos ezek után teljes erőbedobással menetelt a Fináléig, és meg is fogalmazta a játéka valódi célját:

Be szeretném bizonyítani az egész világnak, hogy nem baj az, ha kilógunk a sorból. Remélem, meg tudok dönteni minden olyan sztereotípiát, ami ki szokott alakulni a heteroszexuális emberekben. Ha ezt valóra tudnám váltani, az lenne a legnagyobb díj ebben a játékban.

Nézzétek vissza Robi legemlékezetesebb pillanatait, aki a ValóVilág óta már a Konyhafőnök VIP versenyében is megmérettethette magát.

2. VV Vivi a Villában vállalta fel szerelmét

A VV10 győztese rendkívül ideges volt a beköltözése napján, hiszen fogalma sem volt róla, mit fognak szólni hozzá a többiek. Robihoz hasonlóan ő is izgult a beilleszkedés miatt, de gyorsan sikerült barátokat találnia, és bár egyszer úgy döntött, hogy szeretné feladni a játékot, végül felszívta magát, és rádöbbent, hogy valójában mennyi szeretet veszi körül a Villában.  Bálint például teljesen elcsavarta a fejét a bociszemeivel. „Minden porcikájába beleszerettem, Bálint maga a csoda” – lelkendezett a lány, aki később összeszedte minden bátorságát, és elárulta a titkát kiszemeltjének. Bár kosarat kapott, nem keseredett el, és rendkívül büszke volt magára:

Meg szerettem volna mutatni a nézőknek, hogy fel kell vállalni, amit érzünk. Semmit sem bántam meg, hatalmas élményt adott a ValóVilág. Életem végéig emlékezni fogok rá.

 

1. VV Vivi a győzelme után csak úgy habzsolja az életet

Vivi végül 36 millió forinttal gazdagodott, és rengeteg lehetőség hullott az ölébe. A ValóVilág óta bejárta az egész világot, ráadásul világsztárokkal is bulizott Monacóban. Természetesen a pénz is jól jött az életébe: „Megvettem azt, amire mindig is vágytam. Annyira jó érzés volt bemenni egy drága boltba, és megvenni az álmaim táskáját.” – lelkendezett a lány, aki fantasztikus élményekkel is gazdagodott a 107 nap alatt:

„Hihetetlen hogy miken mentünk keresztül. Én a mai napi bármikor visszaköltöznék a Villába!”

 

 

#ValóVilág#valóvilág10#valóvilág10 powered by big brother#vv10#top5#történet#villalakó#álom#vv vivi#vv robi#vv merci#vv bálint

Címlapról ajánljuk