ValóVilág

Így jutott el VV Vivi a Fináléig!

rtl.hurtl.hu

2021. február 27. 10:30

A lány hatalmas reményekkel érkezett a Villába és a tematikus heteken mutatkozó rendületlen kitartásának köszönhetően egyenesen a TOP3-ig menetelt! Lássuk, hogyan jutott el a Fináléig!

VV Vivi az elsők között költözött be a Villába. „Meguntam a kisvárosi életet és pezsgésre vágytam! Be szerettem volna bizonyítani, hogy képes vagyok erre!” – nyilatkozta, mielőtt átlépte a luxusbörtön küszöbét.
 


Rövidesen élete legmegrázóbb történetét mesélte el a többi villalakónak: nemi erőszak áldozata lett.
 


December elején szinte az összes villalakónál kihúzta a gyufát. Hosszabb huzavona után ugyanis kiderült, hogy tőle indult a Moh-Merci kapcsolatát megkérdőjelező balhé. Vivi ezután már teljesen biztos volt benne, hogy ezúttal ő fog menni párbajozni…
 


Hamarosan azonban lecsillapodtak a kedélyek és a Munka Hetén Vivi mindent megtett, hogy ő legyen a munka hőse! „Ha most megkapom a sok pénzt, rendelek egy vibrit!” – lelkesedett a lány, miközben megállás nélkül csomagolta a szaloncukrokat. Kitartásának köszönhetően 535 (!) db édességet bugyolált be, így ezzel villadella milliomos lett!
 


Vivi küzdőszelleme nem ismer lehetetlent: a Világrekordok Hetén is bizonyságot tett rendíthetetlen akaraterejéről!
 


Rövidesen fény derült Vivi titkára: a lány elárulta barátainak, hogy VV Bálint egyáltalán nem közömbös számára. A fényűző privát vacsorán végig zavarban volt a fiú mellett…
 


Vivi később teljesen magába roskadt és hatalmas döntésre szánta rá magát: a riportszobában feladta a játékot! „Nem érzem magam elé erősnek a villalétemhez és nagyon meggyengültem” – indokolta döntését a lány:
 


Vivinek 24 órája volt, hogy meggondolja magát és a többiek biztatására végül visszavonta kijelentését. A lányt azonban még mindig kétségek gyötörték és szinte biztos volt benne, hogy ezúttal ő fog menni párbajozni. Félelme beigazolódott, ugyanis a VV10pbBB hatodik Kiválasztásán ő kapta a legtöbb jelet:
 


A Kihíváson VV Fru-ra esett a választása. „Sosem tudtunk azonosulni, nagyon távol áll tőlem. Sehogy sem tudtuk megismerni egymást” – mondta Vivi, majd rákötötte a kék kendőt Fru kezére:
 


Vivi a Párbajon 64,87 százalékkal győzedelmeskedett Fru felett, így visszatérhetett a Villába!
 


A lány ezután új erőre kapott! Belelendült az orvostudományba, belecsapott a bulizásba, érzései azonban egy pillanatig sem csillapodtak VV Bálint felé. A farsangi partin kis híján egy csók is elcsattant közöttük, a lánynak azonban nem volt hozzá elég bátorsága…
 


Vivi továbbra is tipródott, és elhatározta, hogy felvállalja érzéseit Bálint iránt. Bevállalta a lehetetlent és színt vallott a fiúnak:
 


A VV10pbBB utolsó Kiválasztásán holtverseny alakult ki a lány és VV Moh között, így a villamesternek, vagyis Vivinek kellett döntenie, ki kapja a zöld kendőt. A lánynak nem szállt inába a bátorsága és saját magát küldte ki párbajozni!
 


Ezután rögtön sor került a Kihívásra is, ahol Vivi Moh-t nevezte meg Párbaj-ellenfelének:
 


A jubileumi széria utolsó Párbaján Vivi 71,39%-al győzedelmeskedett, így VV Merci és VV Robi mellett bejutott a TOP3 villalakó közé!
 


Elérkezett a Finálé napja! Ha úgy gondolod, hogy Vivi érdemelné meg a 36 millió forintos fődíjat, szavazz rá az RTL24 applikációban! Ma este 21:00-kor az RTLII-n kezdetét veszi a VV10pbBB Fináléja, ahol kiderül, ki lesz a győztes! Addig is íme a lány legviccesebb aranyköpései:
 

 

#ValóVilág#valóvilág10#valóvilág10 powered by big brother#vv10#vv vivi#top3#finálé

Címlapról ajánljuk