ValóVilág

Így jutott el VV Robi a Fináléig!

rtl.hurtl.hu

2021. február 27. 10:30

A fiatal srác kitartásának, küzdőszellemének meglett az eredménye, bekerült a TOP3-ba. Lássuk, hogyan jutott el a Fináléig!

A VV10pbBB utolsó beköltözője Robi volt. A fiatal srác hatalmas reményekkel érkezett a stúdióba, amit nem is rejtett véka alá: „biztos én leszek az utolsó, aki bemegy, és én leszek az utolsó, aki kijön”.
 


A srác érkezése hatalmas port kavart, ugyanis a Villában futótűzként terjedt a pletyka, hogy az új villalakó valószínűleg a fiúkhoz vonzódik. Dani például nem habozott, azonnal lecsapott Robira és feltette neki azt a kérdést, ami mindenkit foglalkoztatott.
 


A srácot nem kellett félteni, gyorsan megtalálta a helyét a Villában, és szinte az összes csínytevésben benne volt...
 


Ahogy teltek a hetek, úgy alakult ki egyre szorosabb barátság Robi és Vivi között. A nézők pedig rengeteg vicces pillanatot köszönhettek a „sztárpárnak”:
 


De nem mehetünk el szó nélkül Bálint és Robi ugratásai mellett sem, ugyanis, ha a két fiú beindult, akkor szívatásból sem volt hiány a Villában. 
 


A tematikus hetek során Robi többször bebizonyította, hogy komolyan veszi a feladatokat, és leküzdve saját korlátait megmutatta, milyen erő és kitartás lakozik benne.
 


Robi két emberre számíthatott leginkább a Villában: Bálintra és Vivire - csakhogy arra nem gondolt, hogy az egyik barátja nem teljesen őszinte vele: „imádom, szeretem a Robit, de valahogy nekem szürke”. 
 


Később kiderült, a két srác kapcsolata mégsem áll stabil lábakon, ugyanis Robi az egyik alkalommal hatalmasat csalódott Bálintban.
 


A bizalom eltűnt Robi és Bálint kapcsolatából, amit a srác őszintén el is árult: „Moh-ban jobban megbízom, mint Bálintban.”
 


Hiába próbálták megbeszélni a köztük lévő konfliktust, a fiúk kapcsolata csúnyán megromlott, aminek az lett a következménye, hogy Robinak Bálinttal kellett megküzdenie, és az első (egyben az utolsó) párbaját meg is nyerte.
 


A villalakók pedig kitörő örömmel fogadták Robit, akinek sikerült bebizonyítania, hogy ott a helye a TOP3-ban!
 


Elérkezett a Finálé napja! Ha úgy gondolod, hogy Robi érdemelné meg a 36 millió forintos fődíjat, szavazz rá az RTL24 applikációban! Ma este 21:00-kor az RTLII-n kezdetét veszi a VV10pbBB Fináléja, ahol kiderül, ki lesz a győztes! Addig is íme a fiú legviccesebb aranyköpései:
 

 

#ValóVilág#valóvilág10#valóvilág10 powered by big brother#vv10#finálé#top3#vv robi

Címlapról ajánljuk