ValóVilág

TOP 5 - VV Merci és VV Moh kapcsolatának kiteljesedése mindent vitt!

rtl.hurtl.hu

2021. február 8. 15:00

Íme a toplista az előző hét legnézettebb VV videóiról!

5. Sokan azt hitték, hogy végre megváltoztak VV Moh érzései VV Merci iránt, és ezért bújt ágyba a lánnyal. Íme az igazság:
 

 

4. Idilli nyugalom a hálószobában, VV Merci és VV Moh szokásos szerelmi játéka zajlik, mikor VV Bálint éppen a legváratlanabb pillanatban veszi észre, hogy plüsskutyája, Pajti végzetes sérülést szenvedett. A megdöbbent fiú nem tudta kordában tartani érzéseit: „Meghalt Pajti!” - üvöltötte az ágyra rogyva.
 

 

3. Lebukott Virág és Dani a WC-ben! A villalakók egymás elől el tudnak bújni, de a Villa kamerái elől képtelenség! VV Virág egy intim kéréssel fordult VV Danihoz. Azért, hogy mások ne lássák, magukra zárta a mellékhelyiség ajtaját. Azzal azonban nem számoltak, hogy a nézők mindent látnak!
 

 

2. Nem hiszed el! VV Bálint levágta a szakállát! A srác egyszer csak hatalmas döntésre szánta el magát. Mindenkinek leesett az álla a látványtól!
 

 

1. Beteljesedett VV Merci és VV Moh szerelme: Merci copfjai annyira beindították Moh-t, hogy a srác beadta a derekát a kitartóan próbálkozó lánynak, és végre egymáséi lettek, így ezúttal tőlük volt hangos a hálószoba!
 

 

ValóVilág10 powered by Big Brother Összefoglaló mindennap 22 órától, szombaton 21 órától az RTLII-n!

#ValóVilág#valóvilág10#valóvilág10 powered by big brother#vv10#legnézettebb videók#legérdekesebb videók#Toplista

Címlapról ajánljuk