ValóVilág

TOP 5 - Forró és vicces pillanatokból sem volt hiány a VV10-ben az előző héten!

rtl.hurtl.hu

2021. január 4. 13:30

Ezek voltak az elmúlt hét legizgalmasabb VV videói! Íme a toplista első öt helyezettje!

5. Mit csinált VV Digo VV Ginával a takaró alatt? Kiderült, ugyanis a lány a kiesése után exkluzív interjúban mesélt a Villában történektől! A VV10pbBB negyedik Párbajának vesztese felfedte, hogy pontosan mi történt a paplan alatt a barátjával.
 

 

4. VV Bálintnak nyoma veszett! Merci hiába kutatta át az egész Villát, sehol nem találta a srácot!
 

 

3. VV Vivi az idegösszeroppanás szélére került VV Bálint miatt! A lány hagyta Bálintnak, végül mégis váratlanul érte az, amit vele tett bizalmasa - villatársaik próbálták lecsillapítani a kedélyeket.
 

 

2. VV Bálint és VV Renátó balhéja lett a második az elmúlt héten. A villalakóknak őszintén el kellett mondaniuk a véleményüket arról, hogy kit várnak vissza a Párbajról, aminek az lett a következménye, hogy Bálint és Renátó egymásnak estek: „Hatalmas nagy patkány vagy!”
 

 

1. A dobogó legfelső fokára Gina és Robi állhatott az előző héten, akik igazán forró hangulatot varázsoltak a Villába! Az egyik buliban ugyanis közelebb kerültek egymáshoz, majd Gina meglovagolta Robit!
 

 

ValóVilág10 powered by Big Brother Összefoglaló mindennap 22 órától, szombaton 21 órától az RTLII-n!

#ValóVilág#valóvilág10#valóvilág10 powered by big brother#vv10#legnézettebb#legviccesebb#legérdekesebb#legjobb#pillanatok

Címlapról ajánljuk