ValóVilág

Döntsd el te, melyik öko-robot sikerült a legjobban!

rtl.hurtl.hu

2016. október 20. 16:04

A Villában javában zajlik az öko-hét. A villalakók egy nagyon izgalmas, de szürreális feladatot kaptak, ugyanis be kellett mutatniuk, hogyan képzelik el a jövő környezettudatos robotjait. Döntsd el te, kinek sikerült legjobban a robottá alakulás!

Vivien robotja, a ViviBot egy olyan robot, ami rózsaszín, van szoknyája, és napkollektora. Tündérke és királylány egyben, egy igazi háziasszony robot.
 

 


Mici robotja, a Rózsi 5000 egy környezettudatos boldogság robot, ami támogatja az állatokat. Nem szeretné, ha az emberek legyilkolnák az állatokat a bundájukért, ezért kevés ruha van rajta, és egész nap fűszoknyában van. Rózsi azt akarja, hogy boldog legyen mindenki!
 

 


Soma egy olyan Party robot, ami nem iszik alkoholt. A fiú a saját személyiségét rakta bele ebbe a robotba, a gépember különlegessége pedig az, hogy alkohol nélkül is be tud csajozni, és nem kellenek feles poharak, csak díszítéshez, ugyanis fontos, hogy a face controllon beengedjék.
 

 


Dávi Biobotja egy környezettudatos robot, ami biológiai lebomló hulladékokkal üzemel. Tud főzni, takarítani, van szintetizátora, és alapvető egészségügyi funkciókkal is rendelkezik. A robot gázokat is termel, de van benne pukialiminátor, ami elfedi a rossz szagokat. A Biobot funkciói közé tartozik az USB és az Aux kimenet is.
 

 


Tivy robotja,  a Málna Tronic 2000 könnycsepp automatával rendelkezik. Egy igazi gyerek könnycseppét kell beletenni, és mosollyá alakítja, hiszen az élethez egy nagy mosoly kell!
 

 


Ati robotja, a MikRobi egy mikrót ábrázol. A káros hullámok ellen van, és ha belerakják a kaját egyből a pocakba megy, és nem bocsát ki káros hullámokat, hanem fingorászik. 
 

 

 

Evelin robotja, a Zsernyó Colour 2016-t a szívénél kell bekapcsolni, és eltakarít mások után. Nincs szaga, a gyerekek is nyugodtan használhatják, ugyanis nem lesz baja abból sem, hogyha a szemébe kerül. 

 

 

 

Zsolti robotja, a Save the world Emotional Edition érzelmes kiadása. Olyan funkciói vannak, mint a homofóbia, az antiszemitizmus, a háború, a terrorizmus, és a környezetszennyezés. A robot célja, hogy megváltoztassa az emberek gondolkodását, és a védelmet hirdeti.
 

 


Krisztián robotja a No smoki(n)g Robot. A célja, hogy nem kell orvoshoz menni, hanem lehet kapni a boltokban és mindenki haza tudja vinni, így segít leszokni a cigiről. A kismamákat, fiatalkorúakat pedig megvédi attól, hogy rászokjanak a dohányzásra.
 

 

 

Gina Sydney nevű robotja az öko ételek fontosságára hívja fel a figyelmet. Főként a kisgyerekeket figyelmezteti, hogy az öko nasik is egészségesek. Ha egy gyerek jól viselkedik, meg kell nyomni az oké gombot, kap egy egészséges nasit, például mogyorót, illetve kap egy kártyát, amin vannak tippek, hogy mit fogyasszon, ami nemcsak egészséges, de finom is.

 

 

 

A szavazást lezártuk. Köszönjük, hogy szavaztál, hamarosan kiderül, melyik villalakó zsebelte be a legtöbb voksot!

#ValóVilág#rtlii#öko#környezettudatos#robot#feladat

Címlapról ajánljuk