ValóVilág

Feltérképeztük a Villa erőviszonyainak jelenlegi eloszlását

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 31. 18:00

Ötödik napja nyitotta meg kapuit a ValóVilág powered by Big Brother. Ma este a Villa benépesül, ugyanis újabb két fővel bővül a jelenlegi csapat, így mától tizenhárman versenyeznek azért, hogy ők vigyenek el mindent! Nézzük, ki kivel szimpatizál a játék ötödik napján, és hogyan alakulnak az erőviszonyok.

Nézzük, hogy állunk most. Az első napon nyolc játékos költözött be, Vivien, Lóri, Mici, Soma, Dávid, Dina, Tivy és Zsófi. Azóta csatlakozott a csapathoz Viki, Ati és Evelin, ma pedig újabb két játékos költözik be a luxus börtönbe, Zsolti és Krisztián, akik biztosan felbolygatják majd az állóvizet.

 

Vivien első estés meztelenkedése finoman szólva is kiverte a biztosítékot a villalakóknál, így a lány már a beköltözése után egy nappal egyedül maradt.

 

Szerencsére Zsófi, aki egyelőre nagyon visszahúzódó, egyből megtalálta a közös hangot a kiközösített Vivivel, párosukhoz pedig rövid időn belül egy harmadik tag is betársult.
 

Viki beköltözése sem úgy sült el, ahogy azt a lány szerette volna, ugyanis Dina már a beköltözése után pár órával helyre tette, így azóta bármennyire próbálkozik, nem találja a helyét.

 

 

Így alakult meg a Viki, Vivi, Zsófi triumvirátus, akik magukat csak kirekesztetteknek hívják.

 

 

Viki után Ati költözött a Villába, csak úgy, mint Viki, nem találja a helyét a csapatban.

Alakult egy négy tagú klikk is odabent, akik folyamatosan a középpontban vannak, ők Lóri, Dávid, Dina és Soma. A nagyobb csoportosulásokban - ahogy az lenni szokott - természetesen vannak kisebbek is, ugyanis mindenkinek van valaki, aki még közelebb áll a szívéhez, mint a csapat többi tagja.

Soma és Tivy láthatóan egy hullámhosszon vannak, jó haverok lettek, rengeteget hülyéskednek és úgy tűnik, élvezik a Villa élet minden percét.

 

 

Dávid és Lóri is egy húron pendülnek, sőt szövetségesek is, bár Dávid szemmel láthatóan Dinához húz, akivel egyre többet flörtölget.

 

 

Bár Evelin még csak egy napja van a Villában, eddig úgy tűnik, hogy inkább a fiúkkal érzi jól magát, a lányok pedig kicsit tartanak tőle.

Soma persze továbbra is csapja a szelet Zsófinak...

 

 

de ellentétekben sincs hiány, Dina ugyanis a felszínes kapcsolat ellenére továbbra sem szimpatizál Vikivel, ahogy Tivy és Lóri sem. Vivien Dinát és Tivyt is utálja, és ez még csak a kezdet, Zsolti és Krisztián érkezése biztosan átformálja a Villabéli erőviszonyokat, és azt, hogy ki kivel lép szövetségre.

 

 

#ValóVilág#villa#soma#dávid#dina#ati#evelin

Címlapról ajánljuk