ValóVilág

Robint eltalálta Ámor nyila

rtl.hurtl.hu

2015. február 25. 22:32

„Anett annyira eszméletlenül jól csókol, annyira mézédes és puha a szája” - vallja az újdonsült szerelmes fiú, aki állítása szerint átélte egyik legszebb pillanatát a Villában. A csókolózást a többiek az ajtó mögött figyelték, fülelték. És végre olyan is történt, amire már hosszú hetek óta nem, vagy csak alig volt példa: jóízűeket nevettek magukon, egymáson.

Iza kérdezi a cigiző társaságot, hogy ki, mennyire érzi magát erősnek, ki, hogyan állította fel a villa-hierarchiát. Robin mondja, hogy szerintük fiú lesz itt megint a győztes. És szerintetek az jogos, hogy valaki úgy megy be a Fináléba, hogy nem volt párbajozni? Nem élte meg azt a stresszt, nem küzdött. Laci erőteljesen bólogat, hogy ebből nem kéne nekik se lejjebb adni. Robin elfogult, ő azért nem teszi rá Dórira, mert mindenkinek ez az álláspontja. Be is megy, közli a címlaplánnyal, hogy Laci próbálja nagyon rábeszélni, hogy a lányt küldjék ki. Dóri bepöccen:
 

Ha ekkora vér van a f@szába’, vigyen ki!


Kimegyek, elkapom az ürgét, kiosztom! Robin leinti: nyugi van, nem azért mondtam el, hogy szaladj hozzá veszekedni. Szandika szerint meg igenis üvöltse le a facér haját, nem szabad magában tartania a mérget.

Koccintás, indul a bulika. Attila és Robin diskurál, a téma: Dóri feneke. Attila nem szégyelli bevallani, hogy Dóri igenis szép lány, nagyon tetszik neki. Megvallja a lánynak is az érzéseit: először butának tartottalak, aztán rácáfoltál.
Robin Anettet találja meg udvarlás-ügyileg. Amúgy melletted akartam aludni, csak Szandika lecsapott rám. Te meg ilyen nyámnyila vagy, hogy azt csinálod, amit Szandi mond? Nekem ilyen határozatlan pasi nem is kell! - kéreti magát picit a VV3-játékosa.  Na, ez olaj volt a tűzre, Robin még inkább beindul.



Megy a cicázás, a rityirötyi, cukik, na! Dennis is kiszúrja:
 

Dennis: Ez ilyen tini szerelemnek látszik amúgy!
Anett: Én még tini vagyok!
Robin: Én meg szerelmes!


Kint röhögő görcsbe tör ki a társaság, majd Iza rázendít az emlékezetes nevetésére, és onnantól kezdve mindenki szétesik. A szerelmes pár a szobában folytatja a flörtöt, Robin már térdel Anett előtt, a modell állítása szerint ilyen még az életben nem fordult vele elő, zavarba is jött nem kicsit. Lefekvéshez készülődnek, fogmosás helyett azonban inkább egymás szájánál matatnak. Hallgató közönség is akad: az ajtó előtt az egész banda füleli, mi folyik a fürdőben.
Bent Robin egyre jobban lovalja bele magát, nyílt lapokkal játszik: amikor bejöttél, megláttalak, már akkor éreztem valamit, jó csaj vagy, nagyon tetszel, addig-addig nyomul, hogy Anett ellágyul, elcsattan a csók, de azért a lány picit visszakozik.



Cuki vagy, de nagyon fiatal, indul ki a fürdőből, a hallgatózók szétreppenek, mint a verebek.



Anett visszamegy, csak bejön neki ez a fiú, csak jó vele szájrapuszizni. Robin elolvad
:


Ez most az egyik legszebb pillanatom volt a Villában!


Majd a riportszobában megvallja, hogy ő ennél nagyobb és pozitívabb feltöltődést nem is kaphatott volna. Bújik is a lányhoz, hadd aludjon vele, Anettnek jól esik ez kisfiús hozzáállás, ajánlja, hogy holnap hívjanak be egy papot, és házasodjanak össze! Robin még ettől sem zárkózna el, olllllyan szerelmes lett két óra alatt.

A másik ágyon is beindul a kíváncsiság, meg a hormonok, Attila készségesen ajánlja magát Dórinál egy masszázsra:


Húú, de jó izmos hátad van, te!


Aurelio szeretne Bence helyébe lépni, és ő köszönti az Összefoglaló nézőit a szünet után. Szép próbálkozás, de Bence kitessékeli.



Reggeli ébredezés, az újdonsült pár kézen fogva, édesdeden tárgyalják az előző estét, Attila szóvá is teszi: ti tényleg már így kéz a kézben duruzsoltok? Erre még Dennis is felkapja a fejét.



A románc a fürdőben folytatódik.



Dóri kitisztul, odamegy Lacihoz, bocs, hogy úgy letámadtalak, kár volt, inkább felejtsük el, és tégy úgy, ahogy jónak látod.

Anett Dórit faggatja, hogy is volt ez a lacis dolog, min vesztetek össze, a címlaplány ápdételi, csókolóztunk, de aztán összezörrentünk, és elhordott mindennek, utána nem is beszéltünk egészen mostanáig. Anett nem lepődik meg: ugyanazt érzi, amit sok-sok (kommentelő) nő, Laci első ránézésre macsó, meg húdejópasi, aztán a viselkedésével valahogy megcsúnyul, és torzul a róla alkotott kép.

A fiúk a kanapén elterülve regenerálódnak. Attila fordul Robinhoz, na mi a szitu a csajokkal?
 

Ha ma nem smárolod le, tényleg buzi vagy!


De hát már tegnap csókolóztunk! - védi meg magát Robin. Majd inkább - ahogy Dennis nevezte - Törpilla társaságát választja a kanok helyett: lufit dobálnak egymásnak, ölelkeznek, megy a flört ezerrel.
Laci félrehívja Attilát: van egy titkom
, de nem mondhatod el senkinek. Tudsz róla, hogy Anett csókolózott Robinnal? Ez a nagy, titkos infód???

Még egy utolsó egyeztetésre hívja Robin Attilát és Dórit. Kikérik a nagy taktikus véleményét: szerinted az mekkora húzás lenne, ha átadnám az egyetlen lánynak a duplázó jelemet, ő ráteszi Dennisre, és a komisz lesz a kiválasztott. Attila helyesel, igazatok van, toljátok neki, és Laci se mártírkodna tovább. Dóri rágja a száját, kattog az agya, vibrál a szeme: megcsinálom! Jól van, tökös csaj vagy - biztatják a fiúk.

Megnézik a kiesett játékosok üzeneteit, a többség Dennist támogatja, és javasolják, hogy vigye ki a címlaplányt. Dórinak rosszul esik, hogy Reni, Vikcsu árulónak tartják. Kezdik a kiválasztást, Robin Lacira teszi, Dennis Dóriban csalódott, ráteszi a jelét. A facér szerint a Fináléba úgy senki ne menjen, hogy nem mérettette még meg magát, ő is a lányt választja. Dóri - ahogy eltervezte - a komiszra tesz. Két jele van Dennisnek, két jele Dórinak, Dennisnél a szuperképesség, ő dönt szavazategyenlőség esetén: magára köti a zöld kendőt.
 

Nőt nem küldök ki, majd én eldöntöm, kit viszek ki, ez így férfias!


Dennis azt mondja, azért is alakította így, hadd pörögjön mindenki ezen. Iza kérdi a komiszt, hogy vagy? A VV6 jó csaja szerint jól, bár merészen döntött a fiú. A konyhapulton Anett, előtte a szerelmes Robin, cuppognak, megérkezik Dóri, Robin már fordul is hozzá, érdeklődik, hogy áll a lelkivilága.



Dóri nem is a Kiválasztáson kattog, hanem sokkal inkább a videó üzeneteken: nem érti Vikcsu szavait. A turbékoló pár nyugtatgatja, ne foglalkozz velük: irigyek rád, ennyi.
A kanapén komisz megosztja gondolatait Attilával és Izával. Közli, hogy egyszer gentleman volt, másodjára, már nem bizti, hogy az lesz. Majd bemegy cigit kunyerálni. Eközben Iza kérdi Attilát, szerinted kivel szemben van esélye Dennisnek, a taktikus rávágja; Dóri ellen.

Csütörtök este Kihívás!
 
#ValóVilág#csók#robin#anett#rtlii#dóri#dennis#laci#iza#szandika#taktika#zöld kendő#kiválasztás#buli#lufi#szerelem

Címlapról ajánljuk