ValóVilág

Minden idők legkülönösebb Párbaja

rtl.hurtl.hu

2015. február 15. 21:00

Soha ilyen még nem volt a ValóVilágok történetében: egy szerelmes párnak kellett megküzdenie egymással. Nem volt kiabálás, szócsata, erőfitogtatás; inkább az érzelmeké és a könnyeké volt a főszerep. A nézők már délutántól követhették az eseményeket.

21:55 Véget ért minden idők legkülönösebb Párbaja

És vele természetesen a közvetítésünk is. Holnaptól kiderül, hogyan boldogul Laci a Villában Edina nélkül, és hogy sikerül-e valóra váltania a vendettáról szőtt álmait!


21:52 Borzasztóan jólesett látni, hogy neki fáj…

Edina így értékelte azt, ahogy Laci visszatért a Villába, ugyanis látta rajta, hogy őszinték az érzelmei.


21:51 Könnyek közt tért vissza a Villába Laci

Ilyen szomorú még senki sem volt egy győztes Párbaj után.


21:50 Bárki ellen harcoltam volna, csak ellene nem tudtam

- állítja Edina.

 
21:48 Laci nyerte a Párbajt, de az ujjongás elmaradt

Sírva ölelkezve búcsúztak egymástól a szerelmesek. Laci 53,41%-kal legyőzte saját kedvesét, és végül zokogva tért vissza a Villába, miután még egyszer utoljára megcsókolta Edinát.
 



21:46 Szó szerint az összetört szívek Párbaja ez

Laci egy fél szívet adott Edinának azzal, hogy ha véget ér a játék, és kint találkoznak, akkor újra összeillesztik az amulettet!

 


21:44 Laci egyedül Dennist tartja erős játékosnak

Edina óvatosabban fogalmaz, szerinte senki nem gyenge a top 6-ban, de ha meg kell neveznie valakit, akkor Fannit tartja a legerősebbnek.

 
21:40 Kiderült, kit várnak vissza a villalakók

Fanni Lacit szeretné viszontlátni, hogy megverhesse (egy leendő párbajon, természetesen).
Dóri Edinát mondja, pedig Lacit támogatta a héten. Úgy tűnik végül győzött az unszimpátia.
Dennis szintén Edina mellett teszi le a voksát, bár nem túl lelkes a tálalás. Robin pedig nem túl nagy meglepetésre szintén a volt lelki társát, Edinát nevezi meg.

 


21:37 Az élőben beszélés nem az erősségem

- kezdi a kortesbeszédét Edina, de aztán önmagát meghazudtolva olyan beszédet tol, hogy azt bármelyik párbajozó megirigyelné. Majd Laci kortesbeszéde jön.
 

21:36 Laci bosszút esküszik

Legalábbis arra az esetre, ha visszaszavazzák a Villába.
 

21:34 Edina nem kérne két kulcsot a nyereménylakáshoz

De nem azért, mert nem szeretne Lacival élni, hanem mert az anyukájával szeretne lakni.


21:32 „Elkezdődtek az érzelemkiváltások”

„Leszállt a lila köd, és már nyertem valamit” - állítja Laci. Edinára céloz, ha esetleg nem lenne egyértelmű.
 



21:25 A Villában még egy fogpiszkálóra is féltékeny az ember!

- utal a Robinnal való kapcsolatára Laci. Hogy ez most azt jelenti, hogy nem kell komolyan venni azt, ha Laci féltékenykedik, vagy azt, hogy Robin egy fogpiszkáló, az rejtély.


21:21 Edinának fontosabb Laci, mint a főnyeremény

A millió dolláros kérdésre (Miért?) az a válasz, hogy Lacival meg tudja valósítani az álmait.

 
21:10 Edina és Laci elhagyták a Villát, de előtte még beolvastak mindenkinek

 

A szerelmesek Párbaja nem jöhetett volna létre, ha Robin másképp dönt - véli Edina. Dennis megpróbálja fejben összerakni az „egyék meg, amit főztek” kifejezést, majdnem egy perc megy el vele, pedig Lilu is próbál neki segíteni.
Eztán a párbajozók is egy percet kapnak, hogy búcsúzkodás helyett rendhagyó módon fogadalmat tegyenek arra az esetre, ha visszatérnek (mármint az egyikük, természetesen).
Laci megfogadja, hogy Fannit fogja először kivinni, mert gyáva, és nevetve nézte egész héten, ahogy ő és Edina szenvednek. Remélem, jól megnézted a stúdiót! - szúrja oda végén, aztán lezárja a bőröndjét.
Edina egy percig nem fog szomorkodni, ha visszatér, meg fogja mutatni, hogy boldog lesz, és kint hagyja Fannit. Vagy nem, de akkor rosszul látott dolgokat. Robinnal viszont nem lesz ellenséges, mert ők már kvittek.

 



21:00 „Téged hibáztatlak a legjobban, szauna!”

 

Edina és Laci a Párbaj előtt a Villa számukra fontos pontjaitól is közös búcsút vettek. A nyugiszobának csupa kedves dolgot mondtak, a szauna viszont megkapta a magáét.
 

/


20:53 Dóri a fellépésre is vécével érkezett

De Bence megszabadította a béklyóitól, azaz a büntetés hivatalosan is véget ért. Dóriból örömében kitört a sziréna, és autentikus vécéhez illő zene is volt. Végül aztán a V-RED (ejtsd: Véred) nevű formáció is bemutatta a saját dalát!

 





20:50 A nagy örömök után jött a feketeleves

 

A Valentin-nap méltó lezárásaként a Villa párjai megnézhettek egy összefoglaló videót a kapcsolatuk alakulásáról. Ezekről ti se maradtok le, megnézhetitek itt!

Dóri szerint Edináék videója kemény volt. Nagy szavak ezek, ha figyelembe vesszük, hogy legutóbb a saját büntetésére mondta ezt. Edina bizalma megrendül a hallottak alapján, Laci hiába próbálja megértetni vele, hogy őszintén szereti. Naiv voltam, és vak… - mondja Edina kissé fásultan.
Pezsgőt olyan szomorúan még nem töltött ki senki, mint Laci akkor és ott a nyugiszobában, Edina mellett.
„Ez egy olyan fájó pont, ami nem egy egyszerű heg… „ - foglalja össze érzéseit Edina.
Holnap egy párként megyünk ki, vagy hogy? - teszi fel aztán az ultimét kérdést Laci.
Mindjárt meglátjuk, hogyan döntöttek!


 
20:40 Ilyen volt a Valentin-nap a Villában


Laci 17 éves kora óta nem ünnepelte meg a Valentin-napot, de a villában nem hagyhatták ki a fiúk, hogy meglepjék a lányokat.
Varázsütésre gyúlnak a fények, és érkezik a kézműves villásreggeli az ágyba.
Fanni nem azon lepődik meg, hogy ágyba vitték neki a napindító betevőt, hanem hogy egészséges reggelit kapott. Dóri első kérdése is arra vonatkozik, hogy van-e xilit a kávéban.
Spoileresek leszünk: nem volt!
Dóri amúgy arra is az elsők közt döbben rá, hogy a Valentin-nap a fenenagy kedveskedés kiváltója.
Dóri: Ez a szeretet napja is, nem?
Este jött az igazi móka, a szerelmesek személyre szóló ajándékokkal lepték meg egymást, Dennis adott egy szív alakú párnát Fanninak némi rózsa kíséretében.
Milyen szép a hajam! – állapítja meg a lényeget Fanni, amint a párnán lévő képre pillant.
Fanni amúgy nem merte saját magát is rárakatni a saját ajándékára, mert ő arra az esetre is gondol, ha Dennissel nem tudják folytatni kint a kapcsolatukat, szegény komisznak ne kelljen már kidobnia azt a jó kis bögrét.
Edinában pedig egy jósnő veszett el, mert amikor Laci bekötötte a szemét, sejtette, hogy ajándékot fog kapni. Az ajándék ami amúgy egy közös kép, rapszöveggel megtámogatva. Az egész jelenetet pedig különös fénnyel ragyogja be a maga után vécét húzó Dóri jelenléte a háttérben.
Edina is szerelmet vall, sőt, azt is elárulja, hogy nem bánja, hogy így alakult. Laci bevallja, hogy még soha nem kapott senkitől semmit Valentin-napon. Ezek szerint azok a 17 éves kora körül megesett februártizennegyedikék sem sikerültek valami jól.

 


20:25 Dóri köré saját fürdőszoba nőtt


Mivel Dóri hajlamos a mosdót választani a feladatok helyett, ezért nemrég büntetésben részesült: egy wc-t kell mindenhová magával vinnie. A buli hevében azonban ezt sem sikerült maradéktalanul betartani, így aztán jön a nem túl váratlan újabb bünti: Dórinak a vécé mellett egy komplett szaniteráruházat kell magával cipelnie! Fanniból már a levél alatt is előjön a jósnő: „Tuti lesz WC-kefe!” - állapítja meg, és nem is téved nagyot. Lesz még zuhanyfüggöny, meg úszósapka is.
Ez kemény lesz! - állapítja meg Dóri. Pont mint a kád széle… - tettük hozzá fejben mi.
Dennis szerint a playmate úgy néz ki teljes harci felszerelésben, mint egy kerti budi! Lilu és Bence kicsit másképp vélekednek a dologról, szerintük a kék úszósapka inkább egy aneszteziológusra emlékeztet. Meg is találják Dórinak a tökéletes nevet, így ő mától VV Dóri helyett WC Dóri!

 


20:15 Kiáltványt írtak a villalakók!

 

Feladat van, a villalakóknak kiáltványt kell írniuk arról, miért annak a párbajozónak kell visszatérnie, akit támogatnak.
Fanni kezdi a ráolvasást, szerinte Edina nem hagy másokat szóhoz jutni a vitákban, amitől az máris megszűnik vita lenni. Mondjuk ez utóbbi állításban van némi igazság. Fanni szerint Edina relativizál, ha mások hibáiról van szó, bár hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy ezt a szót használja. Fanni szerint amúgy Lacinak rendeznie kellene a dolgait Robinnal.
Robin olyan barokkos, finomkodó körmondatokban próbálja elmondani, hogy Laci stílusa sokaknak nem jön be, mintha csak meg akarná mutatni, milyen annak tökéletes ellentéte. Laci erre persze bevágja a durcát, és inkább nem is akar Edinával beszélni, sőt, egy alkalommal meg is tapsolja a hallottakat. Szerintünk nem őszinte az a taps.
„Én azért voltam nyers, amit kaptam, én meg azt tízszeresen adom vissza.” - állítja válaszában Laci.
Ha a karácsonyi ajándékokhoz is így áll hozzá, akkor Edina jól választott.
Dóriban aztán felvetődik a kérdés, hogy mit keres Laci mögött, mert ő még Edinánál is jobban idegesíti.
Laci tovább puffog Edinával, amiért az nem a passzív ellenállás taktikáját választotta, végül aztán nem bírja tovább, és szó szerint szétveti az ideg, azaz végighányja a hálószobát. Hiába, ilyen az, amikor irigylésre méltóvá válik Dóri helyzete, akinek büntetésből egy wc-t kell magával cipelnie! De erről inkább később…

 



20:00 Kezdődik az Összefoglaló!

Méghozzá nem is akárhogyan: a villalakók egész héten arra gyúrtak, hogy összehozzák a tökéletes villadalt, most pedig élőben mutatják meg, mire képesek! Először a Young Stars csapata, azaz Fanni, Dennis és Laci vette birtokba a színpadot!  Ha nem tudsz azonnal az RTL II-re kapcsolni, akkor se csüggedj, mert mindenről tájékoztatni fogunk (de inkább kapcsolj oda)!



19:58 A tömeg már birtokba vette a stúdiót

Edinát tábla biztosítja róla, hogy Erdély mellette áll, de ezt eddig is tudtuk.

 



19:55 A szerelmesek búcsúüzenetet hagytak a Villa falán

Hogy mi az, azt természetesen egyelőre nem áruljuk el, de megmutatjuk, hogyan kell szakszerűen kigraffitizni a villa falát:


19:45 Laci majdnem adott egy jótanácsot Edinának

De aztán mégsem. :(

 


19:20 Fanni legnagyobb fegyverével készül a Párbajra Edina

Dóri segítségével már fel is került rá a műszempilla. Hogy bejön-e a taktika, kiderül a hamarosan kezdődő Párbajon!


 

19:15 Mindeközben Fanni és Dennis boldogan évődnek

Dennis rejtélyes okokból igényt tart Fanni bundájára (mármint a kabátjára, ofkorz), majd egy új kifejezést is megtanít nekünk: kirúzsozott nő = sminkminátor!
 


19:00 Kell az energia a Párbaj előtt

Edina annyira izgul, hogy nem bír enni, Laci viszont biztos ami biztos alapon beporszívózik némi tésztát, mert nem akar elájulni a közönség szeme láttára.

 



18:45 Laci: Kénytelen leszek megnyerni, bocs!

Úgy tűnik, közös alvás és fésülködés ide vagy oda, a Valentin-napi múltidézés óta még mindig nem tudják, hogyan viszonyuljanak egymáshoz a szerelmesek. A fürdőszobában például fagyos hangulatú beszélgetés zajlott kettejük között a készülődés perceiben. Ezek szerint Laci hol feladná, hol megnyerné a játékot - dönteni mindenesetre már nem sok ideje van!

 

 


18:30 Amíg a párbajozók a végrendeleteikkel vannak elfoglalva, Dórit egy sokkal nagyobb probléma kínozza

Néhány nap alatt annyira sikerült leamortizálnia a büntetésből magával cipelt vécét, hogy már rá sem mer ülni.

 


18:00 Edina és Laci papírra vetették a végrendeleteiket

A két testamentum közül az egyik ma mindenképp visszamegy a Villába, aki írta, az viszont már soha többé. Ennek tudatában aztán addig körmölnek a párbajozók, míg végül Lacinak begörcsöl a keze, Edina pedig kénytelen elkérni Laci lapjaiból az üres részeket, a sajátja ugyanis túl hamar betelt.
 




17:45 A Párbajra nemcsak lélekben, de külsőségekben is fel kell készülni

Edina és Laci egymást próbálják karban tartani, és most kivételesen nem az ölelésre gondolunk:






17:30 Gyakorlat teszi a mestert

Mármint nem a villamesterre gondolunk, hanem ahogy Edina mondaná: amblokk! Mivel ez a hét a dalírás és zeneszerzés jegyében telt, így aztán nem meglepő, hogy a villalakók egész nap mindenféle dolgokba énekelnek! Alternatív mikrofonnak megteszi például a banán…


…és a hajlakk is!




17:10 Aki szép, az a Párbaj reggelén is szép

Olyan sem nagyon volt még, hogy két párbajellenfél egymással töltse a megmérettetés előtti utolsó éjszakát, de ma ez is eljött! Íme, így ébredt a két párbajozó a nagy nap reggelén:

 



17:00 Attyaságos jóisten, kezdődik a közvetítés!


Szeretettel köszöntjük ezen a verőfényes vasárnap délutánon mindazokat, akik a ValóVilág frekvenciájára állították vevőkészülékeiket! Idén minden rajongónak kétszer lesz karácsony, ma ugyanis nem kell az Összefoglalóig várnia senkinek, hogy  megtudja, mi van a kedvenceivel! Mint ismeretes, a játék történetében először ma egy szerelmespár fog összecsapni a párbajon. Hogy miként jutott idáig Edina és Laci, arról itt és itt lehet bővebben tájékozódni! A fejleményekről folyamatosan tudósítunk, úgyhogy stay tuned, avagy maradjanak behangolva, ahogy a művelt angol mondaná!

#ValóVilág#konfliktus#elnyomás#párbaj#szerelem#párkapcsolat#edina#laci#dennis#dóri#készülődés#valóvilág7#műszempilla#dráma#kiáltvány#young stars

Címlapról ajánljuk