ValóVilág

A komisz őrjöngve fogadta a győzelmet

rtl.hurtl.hu

2015. február 1. 20:30

Egy újabb hangos, szájkaratéban gazdag Párbaj és egy ovációban gazdag győzelem. Így vitte el végül a prímet Dennis, miközben Dani csüggedten fogadta, hogy nem mehet vissza a Villába.

Két szó létezett most csupán: kondi és szoli! Maci távozása után érkezhettek a hőn áhított masinák. A villalakók rögtön rávetették magukat a gépekre, körbeugrálták és boldogan dícsőítették a KSZ- időszak beköszöntését.

Persze a használat előtt, még feszítő versenyt tartottak, ugyanis a KSZ-nek vezetők is kellenek.  

Először a lányok feszítgették olajtól csöpögő testüket:


 

Edina annyira beleélte magát a feszítésbe, hogy majd felrobbant a feje.


Persze nemcsak a feje robbant, de a spárgája is:



Utána pedig már a fiúk következtek:



Dani lévén még sosem próbálkozott hasonló testmutogató produkciókkal, kicsit félszegen irányítgatta a végtajait:



Végül Dr. Gyúrós döntött a használati jogokról: a szoli és a kondi ura Laci és Edina lettek. Fanninak se kellett több, hiszen ő szíve szerint eggyé válna a szolival (emlékszünk, milyen fájó volt anno az elválás is). A vereség miatt bedurcizva tiltakozott a vezetők ellen, mondva: ő inkább dagadt marad, minthogy behódoljon Edináéknak:
 

Nem árulom el a lelkem!


A többiek sorra oda járultak a vezetőkhöz, hogy bejelentkezzenek a gépekre. És ugyebár semmi sincs ingyen, Laci már előre dörzsölte a tenyerét, hogy amihez nem lesz kedve, azt bizony a társaival fogja megcsináltatni. Eközben Fanni:
 

Olyan kapta a szolit, aki nem ért a szolihoz. Pedig a szolinak lelke van!


Dennisszel meg is kezdték az éjszakai titkos-szolizás kifundálását.

Edina pedig Dórin keresztül szeretett volna oda pörkölni Fanninak: bárcsak a Dóri kondizna, és akkor ő, a tűzrőlpattant dicséreteivel kikészítené a Fannit. Az édibédi persze már alapjáraton ki volt akadva, még mindig a szolihiánytól szenvedve: úgy vágyakozott a szoli csövei után, mint Dennis Fanni pöcke után.

Laci és Edina pedig kergetőzésbe kezdtek, ugyanis a KSZ stratégiájuk nem igen egyezett meg, emiatt könnyedén felforgatták a hálószobát, még Dani sem tudta lenyugtatni őket, annyira pörögtek.

A Párbaj előtt jöhettek a sajtótájékoztatók. Dennis vonult először a pulpitusra, ahol többek között elmondta, hogy az álmaiért és édesanyjáért küzd. A monológ után következtek a sajtó, azaz a villalakók kérdései. Dani sem maradhatott ki a buliból: egy egyedi karaktert, egy rock and roll életérzést képvisel és így akarja végigcsinálni a játékot. A kérdéseknél már kicsit megszaladtak az indulatok, amikor Dani annyira felhúzta Dórit, hogy a címlaplány teljesen kikelt magából. Szerinte ugyanis Dani saját magát köpte szembe azzal, amikor azt mondta neki, hogy ő nem adja magát odabent.

A sajtótájékoztató után jöhetett egy utolsó vacsora: Dani Dórival és Fannival, Dennis pedig Lacival, Edinával és Robinnal ült össze a kajálásra. Persze nem szimpla vacsi volt ez, hiszen az ellentétes csapat tagjai megoszthatták a gondolataikat a párbajozóval.

Az Összefoglaló után pedig indulhatott a Párbaj!

Először a konfliktusokra emlékeztek vissza a villalakók Bencéék segítségével. Természetesen az ellentét térkép kibogarászása a párbajozók kapcsolatával indult meg: letisztázták Dennis és Dani konfliktusait.

Ezután már tényleg megindult a Párbaj. Dennis búcsúzott először a villalakóktól, és persze Fannitól:
 

Ne sírj, mert leesik a műszempillád!


Miközben a stúdióba menetelt, visszanéztük Dennis legszebb-legjobb és időnként legperverzebb pillanatait
. Ezek után pedig nagy hévvel vágtatott be Liluékhoz, akik először alig bírták szóra bírni, hiszen a komiszt teljesen megbabonázták a közönség között ülő szerettei.

Majd jöhetett az újabb bejelentkezés a Villába: Dani búcsúja következett. Miután elhagyta a Villát az ő legszebb pillanatait is újra visszanéztük, amely táncban, örömben és ideges seprűkészítésben egyaránt bővelkedett. Végül persze ő is megérkezett a stúdióba
Bencéékhez.

A kettejük közötti érték különbségek mellett Fanni és Dennis kapcsolata is szóba került: Dani szerint ugyanis a komiszék szerelme csupán érdekkapcsolat. Dennis bevallotta, hogy eleinte tényleg az volt – hiszen kihasználták egymást szexuálisan –, de ez mostanra átalakult. Ezután indulhatott a szájkarate
és az érv ping-pong a párbajozók között.

A kortesbeszédek sem maradhattak ki a Párbajból: Dennisért Fanni
, Daniért pedig Edina kardoskodott. A monológok után mindenki elmondhatta, hogy kit vár vissza a Párbajról. Ezután jött a Villa off, és az eredményhirdetés
.

A számok: 44,51% – 55,49%. A győzelem pedig Mr. Pöcöké lett, Dennis lett a Párbaj győztese!

Miközben Dennis őrjöngve vette át a lila kendőt, Dani csöndben fogadta a vereségét, majd a búcsú filmjében visszanézhette Villa-léte pillanatait. Dennis eközben visszatért a Villába
, ahol Fanni csöndes-könnyes örömmel, Dóri pedig sikítva fogadta.

Dani az adás után mesélt a Villa-kapcsolatokról és Párbajról, itt megleshetitek

 
#ValóVilág#győzelem#dennis#szoli#párbaj#dani#villa#eredményhirdetés#vv7

Címlapról ajánljuk