ValóVilág

Ki lesz Aurelio ellenfele?

rtl.hurtl.hu

2014. május 2. 15:22

Már csak valamivel több, mint egy hét van hátra a VV6 fináléjáig. Szerdán a lakók Aureliót küldték Párbajra, aki a ma esti Kihíváson választhat magának ellenfelet. De vajon ki lesz az? A legnagyobb riválisát viszi ki, vagy inkább „könnyű prédát” választ?


A legkézenfekvőbb az lenne, ha Krisztiánt vinné párbajozni, hiszen ahogy a Kiválasztásnál, a táblánál is elmondta, a kétszeres Párbaj-győztes nánási srác most a legnagyobb falat a számára. Kérdés csupán, hogy Aurelio, nem sokkal a játék vége előtt, mer-e kockáztatni, vagy inkább „könnyebb” ellenfelet választ magának.

Szóba jöhet még Zsófi is, hiszen a cuki lányt senki sem tudta úgy kihozni a sodrából, mint a szájhős, a tetejébe még Zsófi kint hagyta Teót, vagyis az utolsó embert, aki igazán közel állt Aurelio szívéhez. Ráadásul a szerda esti Kiválasztáson abban is Zsófi szava döntött, hogy Aurelióra kerüljön a zöld kendő. De az a hatalmas különbség, amivel Zsófi megnyerte a Párbajt és visszament a Villába ugyancsak elgondolkoztathatja a szájhőst.

Többször felvetődött már Viki neve is, mint lehetséges Kihívott, hiszen konfliktusa a nagyszájú lánnyal is akadt bőven.

De Aureliónál sosem lehet tudni, és az is igaz, hogy Teó kiesése óta senki sem áll már hozzá közel a Villában, konfliktusa, sőt óriási üvöltözős balhéja is volt már mindenkivel, így senki sem ülhet nyugodtan a babérjain, Iza sem érezheti magát teljes biztonságban. A ma esti Kihíváson, minden kiderül!
#ValóVilág#kihívás#rtl ii#vv6#aurelio

Címlapról ajánljuk