ValóVilág

A nagy sonka botrány és Aurelio újra megmutatta a "poppolóját"

rtl.hurtl.hu

2014. február 6. 22:06

Egy újabb esemény dús napot tudhatnak maguk mögött a villalakók. Iza kiakadt, Zsófi sírt, és Aurelio újra mutogatott.

Ez a reggel se volt vitamentes a Villában. Aurelio Zsolt és Dorka turbékolására ébredt, ami nagyon zavarta őt. Hiába kérte, hogy hagyják aludni, a szerelmespár nem törődött vele. A szájhős erre egyből felkapta a vizet és beszólt Zsoltnak. A szóváltásból hamarosan vita keveredett, és lezajlott Aurelio és Zsolt első nagy veszekedése. Minden azonban csak bemelegítésként szolgált Iza nagy kitöréséhez képest.
A lakók ugyanis a reggelinél megették a lány kedvenc sonkáját, az egyetlen olyan sonkát, ami foltnélküli és ő hajlandó elfogyasztani. Igaz kérte Vikit, hogy figyeljen a sonkájára, amíg ő felöltözik, kisminkeli magát, de nagyszájú lány ügyet se vetett rá és egész reggel emiatt állt a bál.

Megkapta a szoláriumot a sorverseny győztes csapata. Volt is nagy öröm emiatt a Villában, egészen addig, amíg a vesztes csapatban nem tudatosult, hogy ők bizony akármennyire is szeretnék, akkor se használhatják, csak a győztesek. Aurelio egész nap azon mesterkedett, hogyan tudna mégis befeküdni a csoki barnaságot biztosító gépezetbe.
Mivel minden ügyeskedése ellenére se járt sikerrel, pufogva odatörölte a fenekét a szolárium belsejéhez.

Dávid a fejébe vette, hogy meghódítja Zsófi szívét. Igaz tudja, hogy a lány Aurelio elsőszámú villaszerelme, de nem foglalkozik vele és közölte Zsolttal, hogy rárepül a lányra. Szerinte a szájhős már úgyis elvágta magát a cuki Zsófi előtt a múltkori csók maratonjával. Így hát elhatározta, hogy az ágyába csalja a lányt, mert nem szeretne tovább egyedül aludni. De ehhez a tervéhez Krisztián is kellett, aki nem értette, hogy neki mit is kellene pontosan csinálnia.

Fotóművészekké és modellekké avanzsálódtak a villalakók. Ezúttal ugyanis azt a feladatot kapták, hogy készítsenek egy 2014-es képes naptárt. Minden hónapnak lett egy arca, aki egy általa választott lakóval pózolhatott. A lakók imádták a fotózás minden egyes pillanatát, és mindent megtettek azért, hogy a képek merészek és erotikusak legyenek.

Az este a szinglik éjszakájával folytatódott, amelyre Zsolt, Dorka, Charlotte és Józsi kivételével mindenki hivatalos volt.
A táncest menete a következő volt: a szingli lányoknak ki kellett ülniük a nappaliba, majd a fiúk egyesével kiálltak eléjük és választottak maguknak egy párt. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, egyik lány sem szerette volna, ha nem akad kérője, az egyikükkel azonban mégis ez történt. Zsófit ugyanis senki sem kérte fel táncolni.
#ValóVilág#valóságshow#dávid#laci#iza#charlotte#józsi#rtl 2#realityshow#beköltöző show#aurelio

Címlapról ajánljuk