ValóVilág

Krisztián nem adja fel, akkor is meghódítja Iza szívét

rtl.hurtl.hu

2014. február 5. 22:00

Az őszinte fiú elhatározta, ha kell, légkalapáccsal töri meg Iza szívét. Nem adja fel, és meghódítja a Villa jó csaját.

Dorka és Zsolt szerelmi civódása egy vitába torkolt. Azt ugyan nem tudni, hogy pontosan mi váltotta ki a céltudatos lányból, hogy megsértődjön a macsóra, de a fiú hiába próbálta kibékíteni szerelmét, a lány hajthatatlan volt. Még másnap reggel is csak játszotta a sértődött kislányt. Szerinte a fiú megalázta és semmibe vette őt. Úgy döntött, alvószékhelyét visszaköltözteti Iza mellé, és Zsolt aludjon azzal, akivel akar.

A villalakók azt a feladatot kapták, hogy válasszák meg a legtisztább lelkű és a legrosszindulatúbb lakót. Véleményüket egy papírra írták le, amit Viki olvasott fel. Az őszinte Krisztiánt mindenki csak dicsérte, így ő nyerte el a legtisztább lelkű lakó címét, a legrosszindulatúbb pedig Viki lett, mert többen úgy vélték, hogy visszaél mások érzéseivel és bizalmával.

A villalakók két csoportban versenyezhettek egy szoláriumért. A két csapatkapitány a villamester Viki és a védettséget élvező Krisztián lett, a csapatukat pedig maguk választhatták ki. Mivel Teot senki sem választotta, így ő lett a bíró. Az első feladat egy ügyességi játék volt, egy hintalovon kellett körbemenniük a kijelölt pályán.
Teo az első forduló után Krisztián csapatát hirdette ki nyertesnek, amit Viki nem akart elfogadni.
A második fordulónál kártyalapokat kellett szájról szájra átadniuk egymásnak. Viki és csapata itt már könnyebben viselte a vereséget. Dorka azonban kifakadt, de nem az eredmény miatt, hanem féltékenységből. Szerinte ugyanis Zsolt direkt akar mindig Iza mellé állni.

A lakók a fejükbe vették, hogy utánajárnak, igaz-e, hogy nem lehet egy kanál fahéjat lenyelni. Krisztián mondta, hogy ne csinálják, mert úgy fognak hányni, mint a lakodalmas kutyák, de Zsolt, Viki, Iza és Dorka nem hitt neki, és megpróbáltak egy nagy kanál fahéjat lenyelni, ami vulkánként tört ki belőlük.

A lefekvés előtt Krisztián romantikusan megkérte Iza kezét, de a lány kikosarazta, azzal a kifogással, hogy 390 ezer lenne az esküvőruha. Az őszinte fiú csak lazán annyit válaszolt erre, hogy „összébb vesszük a költségeket, kapsz tőlem olyan ruhát, meg tornacipőt”. Majd a lány mellé bújt és megkérdezte, hogy ilyenkor miért tud normálisan viselkedni, amúgy meg olyan nagyképű. A jó csaj óvva intette magától Krisztiánt, nehogy fájdalmat okozzon neki, mert ő egy „undorító féreg, gerinctelen nő”. Krisztián azonban nem adja fel, nehogy már minden úgy legyen, ahogy Izabella akarja.
#ValóVilág#valóságshow#dávid#laci#iza#charlotte#józsi#rtl 2#realityshow#beköltöző show#aurelio

Címlapról ajánljuk