ValóVilág

Krisztián pörgetheti tovább a szalonnát

rtl.hurtl.hu

2014. február 2. 21:00

A ValóVilág 6 első Párbaját az őszinte fiú, Krisztián nyerte meg. Így az örökifjú Lacinak kellett búcsúznia a Villaléttől.


Szerelem lengte be a villát és vele együtt a lakók nagy részét is. Egyrészt folytatódott Aurelio meggyőzési hadjárata, mindent megtett, hogy újra megpuhítsa Zsófit a Teó-féle nyelvcsatája után. Csattogtak a puszik a szaunában és meg is lett az eredménye, hiszen Zsófi hiába ellenkezett, közben nem bírta abbahagyni a kuncogást. Emellett Krisztián is a tettek mezejére lépett, és elhatározta, hogy színt vall Izának. Krisztián Viki mellett hasalva oda dobta a kómás Izának, hogy „tetszesz”. Azonban Iza már nem volt ennyire biztos önmagában: tetszik neki Krisztián? Kicsit zavarba jött, amikor a fiú csak úgy oda vetette neki az érzéseit. El is menekült a fiú elől és Vikivel beszélte meg zavarát. Végül kibökte, hogy az elmúlt pár napban Aurélio is bejön neki. Ki is ment beszélgetni Aureliohoz, és ott folytatta a Krisztián-zavar kérdéseit. Persze a sikítás sem maradhatott ki: Iza este csöndesen elhelyezkedett az ágyában, amikor Krisztián kiugrott a paplan alól. Volt meglepetés bőven! Aurelio járt a legjobban, egyszerre három lánnyal osztozhatott az ágyban: Iza, Teo és Zsófi is mellette üdvözölte az éjszakát.

Az újonnan bontakozó érzések mellett persze nem feledkezhetünk meg Dorka és Zsolt párosáról sem, akik már összebújva töltik az éjszakáikat. Charlotte maradt csupán pár nélkül, Simon kizárásával. A többiek próbálták vigasztalni a lányt, de nem jártak nagy sikerrel. Közben Krisztiánnak Teo világossá tette, hogy neki is bejön Iza: „zavarna téged, ha én is rámozdulnék?” – kérdezte a lány. „Egyelőre nem” – válaszolta Krisztián. De a legvégén még a hármas verziót sem zárták ki. Viki persze hiába vallatta Izát, a lány bizonytalansága tovább burjánzott, Krisztián pedig kijelentette, hogy ő ezen nem fog szenvedni, ugyanis nem az a hős szerelemes típus. A beszélgetésbe Józsi is becsatlakozott és elmesélte Izának, hogy Teo is kiszemelte őt magának.

A szerelmek alakulása mellett a Párbaj volt az elsőszámú téma a Villában: Laci és Krisztián gőzerővel készültek. Akadtak vicces feladatok is, például mindkét csapat kiparodizálhatta a másik párbajozóját. Krisztián esetében természetesen rögtön az „ízes beszédét” parodizálták ki, a fiú persze kijelentette, hogy büszke a tájszólására, hiszen arra emlékezteti, hogy honnan jött. Zsolti nagyon belejött a Krisztián-imitációra: „kiszedem a gerinced, azt megszexuállak vele”. Laci pedig a „Lilu te milyen jó harmincas vagy” szövegeket kapta vissza. Ezek után persze a Párbaj főszereplői léptek elő. Terveiket és meglátásaikat úgy kellett megosztaniuk a „Villa-közönséggel”, mintha éppen sajtótájékoztatót tartottak volna.

A Párbaj izgalmak mellett is akadt mit feldolgozni a játékosoknak, hiszen Simon kizárását követően új lakó érkezett közéjük: Dávid! A laza fiúnak nem volt könnyű dolga, hiszen egy összeszokott csapatba érkezett meg. Először csak az udvaron álldogáló Vikiék köszöntötték, utána persze rohanvást szóltak a többieknek: megérkezett! Azonnal körbeülték a nagy asztalt és megkezdődött a kérdezősködés. „Körbenyalták” Dávidot, ahogy a fiú fogalmazott. De inkább érezte Viki megállíthatatlan kérdéshalmazát kihallgatásnak, mint ismerkedésnek. A lányokat is felmérte, és Izát szúrta ki magának.

Megkezdődött a ValóVilág 6 első Párbaja

A ValóVilág 6 első Párbaján két olyan ember küzd meg egymással, akik már az első pillanattól fogva konfliktusba kerültek egymással. Laci és Krisztián a Kiválasztáskor is egymásra tették a jelüket. Miután Aurelio döntése alapján a hármas holtversenyből Laci kapta meg a zöld kendőt, az örökifjú játékos Krisztiánt választotta ellenfeléül.

Lilu és Bence bejelentkezett a Villába, és a párbajozó Lacit és Krisztiánt kérdezgették az érzéseikről. S hogy milyen volt eddig kettejük kapcsolata? A villalakókkal együtt nézték vissza eddigi összeszólalkozásaikat. Ezután ismét visszatértek a lakókhoz és Lilu megkérdezte, milyen szóval jellemeznék egymást: Krisztián manipulátornak, Laci pedig önfejűnek nevezte ellenfelét.

Először Laci búcsúzott el a lakóktól és külön Zsoltnak címezte legkedvesebb szavait, hiszen őt tartja egyik legjobb barátjának, mellette Vikit emelte még ki, hiszen állítása szerint nagyon megkedvelte a lányt. „Ne harcoljatok egymással… A nézők döntsenek, ne pedig ti” – köszönt el tőlük az örökifjú Laci.

A stúdióban Laci elárulta, hogy nagyon izgul, mivel nem tudják, hogy kit mennyire szeretnek a nézők. Arra a kérdésre, hogy szerinte kinek kellene helyette párbajoznia, Józsit mondta, mivel az ő fejében, ha egy pillanatra is, de megfordult, hogy feladja a játékot.

Krisztián búcsú szavait nem hegyezte ki egy-egy emberre, általánosan szólt a többiekhez: „Majd ha egyszer vidéken jártok, pörgetünk egy szalonnát!”.

A stúdióban Krisztián zavartan fogadta az óriási hangzavart és éljenzést. Ezek után persze rögtön Laci szemére vetette, hogy őt csak azért hívta ki a Párbajra, mert „nem volt vér a pucájában Aureliót kihívni”. Magát őszintének és egyenesnek tartja, ezzel Laci nem értett egyet: „Ha valaki őszinte akar lenni, az nem csípőből tüzel”- mondta róla. Ő inkább makacsnak tartja Krisztiánt.

Laci Zsoltot tartja egyik legjobb barátjának. Krisztián persze végig hüppögött, szerinte ugyanis nincsenek odabent igazi barátságok. Az indulatok azonnal elpattantak és még Bencéék is nehezen tudták elcsitítani a párbajozók veszekedését. Krisztián úgy érzi, hogy Teóhoz került a legközelebb. Azt azonban kijelentette, hogy a Villában nem lesznek barátok. Izával viszont szerinte eléggé viharosra sikeredett a kapcsolatuk.

S következtek a kortest beszédek: Laciért Zsolt mondott beszédet, Krisztiánért pedig Aurelio.

Charlotte Krisztiánt, Zsolt Lacit, Józsi Krisztiánt, Zsófi Lacit, Teo Krisztiánt, Dorka Lacit, Dávid Lacit, Aurelio Krisztiánt, Viki Krisztiánt, Iza pedig Krisztiánt várja vissza a Villában.

A Párbajt 51,68 %-kal Krisztián nyerte meg!
#ValóVilág#valóságshow#dávid#laci#iza#charlotte#józsi#rtl 2#realityshow#beköltöző show#aurelio

Címlapról ajánljuk