ValóVilág

Iza beleszeretett Krisztiánba?!

rtl.hurtl.hu

2014. január 30. 21:27

Újabb villarománc van kibontakozóban? Iza ugyanis szemet vetett Krisztiánra, amit eddig csak Vikinek mert bevallani.

A villalakók hóesésre ébredtek, aminek a látványa egy kis jókedvet és nyugalmat csempészett a Kihívás előtti feszült pillanatokba. Talán ennek is köszönhető, hogy Zsolt és Dorka nagyon hamar túljutott azon az erkölcsi válságon, amelyet Zsolt kinti barátnőjének szakító üzenete okozott előző este.
Laci úgy érezte itt az ideje, hogy rendezze kapcsolatát Krisztiánnal és kihívta a fiút a nyugiszobába, hogy átbeszéljék a nézeteltérésüket. Az örökifjú elmondta, úgy érzi Krisztián kipécézte őt, és csak a rosszat látja benne. Az őszinte fiúnak azonban az a baja, hogy Laci apaként viselkedik a Villában, és egész nap csak nevelni akarja őket. Laci Krisztiánt nyers, vad, néha bunkó embernek tartja, saját magát pedig modorosnak, puhánynak és mulyának. Szerinte, csak egy közös van bennük, hogy mind a kettőjüknek helyén van a szívük.

Ezután a lányok azt a feladatot kapták, hogy tartsanak fehérnemű bemutatót a fiúknak. A legnagyobb népszerűségnek Iza örvendett, táncától az összes fiú bevadult, és még Teo szívét is megdobogtatta.

Eljött a Kihívás pillanata, Laci megnevezte azt a személyt, akivel vasárnap párbajozni akar. Miután Lilu elköszönt a villalakóktól, az örökifjú eddigi szokásához híven, elkezdte magyarázni, hogy miért pont Krisztiánt választotta. Aureliot gyenge ellenfélnek tartja, és csak azért nem őt hívta ki, mert kedveli és nem akart csúnyát mondani rá a Párbajon. Simon először nem tudta, hogy Laci és Krisztián közül kit válasszon, kit várjon vissza, de végül Krisztián mellé tetté a voksát. Lacit ez nagyon szíven ütötte, hiszen palacsintát is sütött már a csodabogárnak.

A nap végén minden lakónak el kellett mondania, hogy kit vár vissza a Villába. Aurelio, Charlotte, Simon, Teo és Viki Krisztián Párbaj győzelmének örülne, Zsolt, Iza, Dorka, Józsi és Zsófi pedig Laciénak.
Józsi azonban egy kicsivel később meggondolta magát és átállt Krisztián mellé, mert nem akar egy olyan embert visszavárni, aki pár nappal ezelőtt még őt akarta Párbajra vinni.
#ValóVilág#valóságshow#simon#dorka#alexa#iza#charlotte#józsi#rtl 2#realityshow#beköltöző show#aurelio

Címlapról ajánljuk