ValóVilág

Zsófi és Krisztián váltották Alexát

rtl.hurtl.hu

2014. január 22. 22:00

A nézők döntése értelmében Alexának távoznia kellett a Villából, helyette viszont rögtön két vetélytársat kaptak a főnyereményre hajtó, már bent lévő játékosok. Zsófival és Krisztiánnal tehát tizenkét fősre bővült a VV6 mezőnye.


Az előző napi nagy bejelentés után a nézők számára kiderült, hogy Alexának ki kell költöznie a Villából, azonban a villalakók még nem tudták, hogy melyik az a versenyző, akinek ilyen hamar véget ér a játék. A Villába kapcsolás után Istenes Bence közölte a nézők döntését a játékosokkal. Úgy tűnt, hogy Alexa számított erre a végeredményre, mert búcsúprodukcióval készült a többi villalakónak, amit viszont már csak a következő Összefoglalóban láthatunk.

A műsor az előző napi események Összefoglalójával folytatódott. A villalakók egy páros feladathoz összeálltak kettesével, de a páratlan létszám miatt Iza egyedül maradt. A Villa jó csaja azonban nem tudta volna egymaga végrehajtani a feladatokat, ezért neki egy próbababa lett a párja, akit a játékosok Ernőnek neveztek el. Iza nem örült annyira Ernőnek, a lánynak ugyanis rosszul esett, hogy egyedül maradt, de miután kisírta magát, meglátta a helyzet pozitív oldalát, ugyanis a többiekkel ellentétben, az ő párja nem tudott elrontani semmit a versenyekben. Iza talán éppen ezért első helyen is végzett, a játék főnyereménye pedig egy romantikus vacsora volt a nyugiszobában, amelyet Ernővel tölthetett el. Iza egy ideig próbálta szóra bírni élettelen vacsorapartnerét, majd ráunt arra, hogy magában beszél, így egyedül, némán öblítette le pezsgővel a vacsorát.

Charlotte és Simon kapcsolata a villalakók kétkedése ellenére nagyon gyorsan épül. A reggeli összebújás alatt a csodabogár odáig merészkedett, hogy közölte a férfifalóval, el akarja venni feleségül. Később odáig fajult a helyzet, hogy Charlotte megígérte Simonnak, hogy a Villán kívül abbahagyja a fogamzásgátló szedését, és így tervezhetik a közös gyerekeket.

A Villa első szerelme tehát igazán lángol, ráadásul Dorka és Zsolt kapcsolata is kezd nagyon lassan elmélyülni, amitől az érzékeny szájhős, Aurelio teljesen ki van készülve. A beköltözéskor magát nagy nőcsábásznak beállító fiú nem tud mit kezdeni azzal, hogy nincs egy olyan nő sem a Villában, akitől visszajelzéseket kapna, aki mellett igazán férfinak érezné magát. A szájhős nem meglepő módon sírással próbálta oldani a feszültségét, míg barátja Zsolt utána nem ment a nyugiszobába, és át nem beszélték a villalét viszontagságait, amitől Aurelio egy kicsit megnyugodott.

Jeromos a béka azért ment be a Villába, hogy a bent lakók minden kívánságát teljesítse. A sok hasznos kívánság közül is kiemelkedett Simon kérése, aki egy jegygyűrűt kért Jeromostól, hogy el tudja jegyezni Charlotte-ot, Józsi pedig a KSZ-re esküszik (kondi, szoli), mert ezek nélkül nincs élet, Viki pedig csak annyit kért, hogy egy picit több észt csempésszen a Villa mindennapjaiba.

Az Összefoglaló után újra Alexa volt a főszereplő. Miután Bence felszólította a lányt, hogy köszönjön el mindenkitől, a Alexa elmondta, hogy igazán senkitől nem akar külön elköszönni, hiszen mindenkit szeret, ezért egy közös, nagy öleléssel búcsúzott a VV6-tól.

A cuki Zsófi lesz az egyik új villalakó, aki boldogságot és békét szeretne vinni a Villába, ennek ellenére ha nem őszinte emberekkel találkozik, akkor nem kegyelmez, azonnal előveszi boksztudását, persze csak rózsaszín kesztyűben.

Zsófival tart majd Krisztián is, aki még a munkahelyét is feladta azért, hogy bekerüljön a Villába, és az őszinteségén kívül mást nem igazán tudott ígérni a nézőknek, abban viszont reménykedik, hogy Zsófival bent esetleg közelebbről is megismerhetik majd egymást.
#ValóVilág#simon#laci#dorka#alexa#charlotte#józsi#rtl 2#aurelio

Címlapról ajánljuk