ValóVilág

Simont kihasználja a Villa férfifalója?

rtl.hurtl.hu

2014. január 20. 21:30

Társai aggódnak Simonért, ugyanis a hírhedt férfifalóként beköltözött Charlotte kivetette hálóját a csodabogárra, aki kezd őszinte érzéseket táplálni a lány iránt, viszont Iza, Dorka és Józsi szerint ez biztos, hogy nem kölcsönös.


Aurelio igazi nőcsábászként érkezett a Villába, és mint ilyen, nagyon nehezen viseli a visszautasítást, pedig az utóbbi időben egyáltalán nem volt sikere a nőknél. Tagadhatatlan, hogy a legjobban Teo mozgatott meg valamit a Villa szájhősében, ezért is bántotta nagyon a fiút, hogy a biszex lány Alexával, és Lacival is forró csókot váltott, vele viszont egyáltalán nem foglalkozott egész éjjel. A fiú megpróbálta megbeszélni Teoval a történteket, de szíve választottja a szemébe mondta, hogy a villalakók közül Alexa jön be neki a legjobban, ezért az érzékeny fiú sírva fakadt.

Aurelio már kicsit józanabbul, lefekvéshez készülődve sem adta fel az akciót, ugyanis elhatározta, hogy ha finoman, érzelmekkel nem megy, akkor majd tökösebben, rámenősebben veszi le a lábáról Teot. A szájhős elhatározta, hogy szájjal kielégíti a lányt, aki azonban leállította Aureliot, de a fiú saját elmondása szerint még mindig nem adta fel igazán, szerinte ugyanis egy hét múlva már kölcsönös lesz a franciázás.

Alexa másnaposan nagyon nehezen viselte a felismerést, hogy miket is csinált a buliban. A síró lányt Charlotte próbálta vigasztalni eredmény nélkül, ugyanis Alexa nem tudta túltenni magát azon, hogy édesanyja, az egész családja, és minden tanára végignézte, ahogy részegen egy lánnyal csókolózik.

Charlotte és Simon bimbózó kapcsolatát nem minden villalakó nézi jó szemmel. Hiába érzi úgy Simon, hogy vannak olyan dolgok, amiket nem lehet megjátszani, és bízik Charlotte-ban, Iza, Dorka és Józsi aggódnak a fiúért, szerintük ugyanis Charlotte csak kihasználja a Villa csodabogarát, aki viszont tényleg táplál érzelmeket a férfifaló nő iránt.

A villalakók egy játék keretein belül egy-egy piros szívet raktak azok mellé, akiket ideális házastársnak, zöldet pedig azok mellé, akit jó szeretőnek gondolnak. A villalakók szerint Charlotte és Laci lenne a legjobb házastárs, Alexa pedig a legjobb szerető lenne. A lány elviccelte ezt a helyzetet, viszont akadt olyan, aki számára komolyabb üzenete is volt a játéknak. Zsoltnak nem esett jól, hogy semmilyen szívet nem kapott Dorkától, ezért rá is kérdezett a lánynál, hogy miért utasítja vissza a közeledését minden alkalommal. Dorka elmondta Zsoltnak, hogy még maga sem tudja, hogy mi lehetne köztük, viszont az Izával való barátsága miatt sem szeretne túlságosan belebonyolódni ebbe lehetséges szerelmi háromszögbe.
#ValóVilág#valóságshow#simon#laci#alexa#iza#charlotte#józsi#rtl 2#realityshow#aurelio

Címlapról ajánljuk