ValóVilág

Simon feladta a harcot és kibékült Zsolttal

rtl.hurtl.hu

2014. január 17. 21:14

Szent a béke a Villában. Simon és Zsolt Lacinak köszönhetően kibékült, de vajon meddig bírják veszekedés nélkül?

Simon és Zsolt első naptól fogva tartó háborúja újabb fejezethez ért. Zsolt ugyanis még mindig nem tudta túltenni magát azon, hogy Simon keresztlánya zokniját megszentségtelenítette. Megígérte, ezt háromszor adja vissza, és úgy tűnik, nem viccelt. Simon tettét úgy vette, mintha leköpte volna ezért bosszúból beleköpött a csodabogár kendőjébe és kidobta a kukába.

A ValóVilágban azonban semmi sem marad titokban, és mindennek megvan a maga következménye. Természetesen Zsolt tette is hamar kiderült, Alexa ugyanis kikotyogta. A csodabogár pedig nagyon kiakadt, mivel azt a kendőt nagymamájától kapta. A szaunában pufogott, mikor Zsolt odament hozzá, hogy beszéljék meg a dolgokat, de a fiú elhajtotta. Végül Lacinak hála sikerült tisztázniuk a problémát és kibékültek.

A csodabogár Simonról és gyúrós Józsiról senki sem gondolta volna, hogy bármiben is egyet értenek, pedig tökéletes az összhang köztük. Sokat beszélgettek az udvaron, ahol Józsi elmondta mennyire hiányzik neki a barátnője, Simon pedig, hogy mennyire jól esik neki, hogy odaült hozzá, mert a többiek úgy kerülik, mint az ördögöt.

Zsolt kiparodizálta Simont, amit a csodabogár nem vett rossz névén, sőt, még örült is neki, hogy a macho fiú ennyire megfigyelte, mert remekül leutánozta a személyiségét. Zsolt paródiája pedig Alexát is megihlette, aki Aurelio bőrébe bújt.

Tegnap este a bevállalós Teo költözött a Villába, a lakók pezsgővel fogadták. Aureilo persze azonnal szemet vetet rá, de Laci és Simon fantáziáját is megmozgatta.

Az adás végén pedig beköltözött a nagyszájú Viki
, aki kisfilmjében elmondta, akibe tud, beleköt, mert imád veszekedni.
#ValóVilág#valóságshow#simon#laci#alexa#iza#charlotte#józsi#rtl 2#realityshow#beköltöző show#aurelio

Címlapról ajánljuk